.

.

Kwak Mini Ventilator pentru Masina de Aerisire Montare Ventilator cu LED ABS Fan Autocolant Muntele Masina Ventilator de Răcire,pentru mașini de birou acasă (Negru)

Kwak Mini Ventilator pentru Masina de Aerisire Montare Ventilator cu LED ABS Fan Autocolant Muntele Masina Ventilator de Răcire,pentru

RON 27.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Rece Vara] Mini ventilator pentru masina, prin combinarea de ventilație ventilator și aer masina condintioning, nu mai sufocant în mașină, se răcește întreaga călătorie, puternic de răcire ventilator de aer. [Trei Moduri de Viteză] Low, middle, high speed, un singur buton pentru a controla, unul apăsați o singură viteză, cea de-a patra apăsați pentru a închide ventilatorul, 3 viteze ale vântului modul pentru a satisface nevoile diferite. [Culoare LED Lumină] De iluminare cu LED-uri creaza romantic simt pentru masina ta, lumina schimbă automat în modul de respirație. [Două Monta Stil] Air Vent Mount, conectați cablul USB și se montează pe conducta de aerisire lama cu silicon clip; Birou de Munte, există o bază pentru a instala pe ventilator, pasta de pe platforma, se potriveste pentru non-convenționale de aerisire. [Gamă largă de Aplicare] se Potriveste pentru Masina universal, include aer, consola centrala si cotiera cutie de răcire de pasageri, de asemenea, pentru Acasă sau la Birou, ar putea instala pe orice platformă.Model : QTT208. Curent : 1 A.Voltaj : 5 V.Putere : 5 W.Dimensiuni : 8.8*7.5*3.2 cm.Material : ABS, placa de circuit.Culoare : negru, argint.Dimensiune pachet : 9.5*8.5*9.5 cm.Greutate : 145g.Aerisire Muntele, conectați cablul USB și se montează pe conducta de aerisire lama cu silicon clip;.Birou de Munte, există o bază pentru a instala pe ventilator, pasta de pe platforma, se potriveste pentru non-convenționale de aerisire.Model : QTT208 Curent : 1 A Tensiune de alimentare : 5 V Putere : 5 W Dimensiuni : 8.8*7.5*3.2 cm Material : ABS, circuitul de Culoare : negru, argintiu dimensiune Pachet : 9.5*8.5*9.5 cm Greutate : 145g.

Principalele proprietăți

Fits for universal car air vent Model:
QTT208

Alegerea cumpărătorului