.

.

Ciorap de crăciun suporturi pentru Mantel Set de 4, Daune-Free Mantel Cârlige Umerașe pentru Ciorapi cu Non-Alunecare de Cauciuc Pad, Multi-utilizare pentru Semineu/Masă/Raft (Argint 4 bucăți)

Ciorap de crăciun suporturi pentru Mantel Set de 4, Daune-Free Mantel Cârlige Umerașe pentru Ciorapi cu Non-Alunecare de Cauciuc Pad,

RON 27.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Daune-gratuit】lăsând nici o pata de lipici, nu cuie sau de foraj necesare, nu este nevoie pentru orice instrumente, foarte usor de folosit!Oferi o mai bună protecție pentru suprafața de Șemineului/Semineu/Masă/Raft. 【Nu vă faceți griji despre Tăierea în Jos】Am fost pe deplin conștient de punct sensibil!Păstrează popping de pe raft?Nu stau pe nici un gol ciorap?Nu țineți-vă bine?Am inovat structura și adăugați non-alunecare de cauciuc, și, de asemenea, rula teste specifice : care stă foarte bine pe Mantel după 3 ciorapi umplut cu lemne de foc. 【Modernizate Materialul din Oțel Carbon】greutate mai Ușoare, dar și mai puternică a capacității portante!Niciodată nu se va rupe sau îndoi în timp ce țineți de Crăciun decoratiuni/Cadouri sau necesitatile de zi cu zi, cum ar fi genți de mână etc. Asta e mai durabil decât tradiționale cârlige suficient pentru a dura pentru vacanță sezon după sezon. 【Multi-utilizare】Special concepute structură face să funcționeze bine pe diferite Mantels, dacă marginea pătrat sau margini curbate.Și noi oferim 5 culori pentru a se asigura că acesta îmbină bine cu diverse Șemineu și festivalul de decoratiuni. 【CE ESTE MAI】Ne oferă necondiționat de retur/schimb /serviciu de rambursare pentru orice problemă de calitate a tuturor produselor.Și noi oferim diverse Crăciun ciorapi.Căutare Hi Peep sau faceți clic pe numele de brand în partea de sus pentru mai multe.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului