.

.

ZhaoLiRuShop Masă de Cafea Tavă Tavă de Servire de uz Casnic Tava de Metal Lumânare Parfumată Tava Cosmetice Tava de Stocare Masă de Cafea Decorative Tăvi (de Culoare : Aur, Dimensiune : 3520cm)

ZhaoLiRuShop Masă de Cafea Tavă Tavă de Servire de uz Casnic Tava de Metal Lumânare Parfumată Tava Cosmetice Tava de Stocare Masă de

RON 138.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Va multumim pentru vizita!.7 kg▲Aplicabile oameni : toată lumea▲locul de Utilizare : familie, săli de conferință și activități sociale, baie, wc, birou▲notă de Livrare : Tăvi de Servire* 1▲timp de Livrare : 15-30 de zile lucrătoare☛vă Rugăm să rețineți : ♥1. Decorative Tava este foarte potrivit pentru familia ta, întâlniri și activități sociale, precum și băi, grupuri sanitare și birouri. ★[Servicii post-vânzare] : Dacă nu sunteți mulțumit cu Tava de Servire, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore!Suntem fericiți pentru a rezolva orice probleme pentru tine.81 inci)▲greutate Produs : 1kg/1. Manual de măsură în funcție de produsul real.Erori de măsurare în termen de 1-2 cm sunt normale. Toate fotografiile sunt luate într-un fel, din cauza diferite de iluminare, produsul poate avea un anumit diferență de culoare.87 inch)45*30cm (17.Acest lucru este economisirea forței de muncă și ușor de utilizat.Vă rugăm să consultați produsul real!♥4. ★[Se ocupe de Design] : confortabil tava se ocupe de design vă permite să uniform ridica tava chiar și atunci când este plin de alimente. Noi vindem doar Tavă de Servire, cu excepția decoratiuni arată în fotografii de produs. Tăvi de servire pentru a face elementele mai organizat și ordonat, și este, de asemenea, o modă decor pentru case si birouri.☛Parametrii de produse▲nume Produs : Tava de Servire▲Produs material : metal + sticla▲Produs dimensiune : 35*20 cm (13.★[Materiale de înaltă calitate] : Tăvi de Servire cadru din oțel inoxidabil + sticla material, oglindă textura, neted și translucid de suprafață, produse lucrate manual, oglinzi și paranteze nu poate fi perfect atașat, acest lucru nu este o problemă de calitate, partea de jos a flanel negru, non-alunecare.Usor de curatat, doar ștergeți cu o cârpă umedă sau apă. Tăvile pentru masuta de cafea este realizat din cadru de oțel inoxidabil + sticla material, negru flanel în partea de jos, non-alunecare, poate preveni zgârieturi pe masă, doar ștergeți cu o cârpă umedă. ★[De Depozitare practice] : Decorative Tava vă va ajuta să frumos magazin de săpun, parfum, sampon, cosmetice, produse de toaletă și alte produse cosmetice necesități, fără a lua prea mult spațiu.Sunteți în căutarea pentru o tavă frumos, care este versatil și poate fi folosit ca un decor bun atunci când nu este în uz!Apoi paleti sunt perfecte pentru tine!☛Caracteristici produs : 1.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului