.

.

ZhaoLiRuShop Masă de Cafea Tavă Tava Ratan-Ca de Plastic Tava de uz Casnic Pâine de Depozitare Coș Decorativ Tava Tăvi pentru masuta de Cafea în Camera de zi (Culoare : Natural, Dimensiune : 40304.5 cm)

ZhaoLiRuShop Masă de Cafea Tavă Tava Ratan-Ca de Plastic Tava de uz Casnic Pâine de Depozitare Coș Decorativ Tava Tăvi pentru masuta

RON 56.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★[Material de înaltă calitate] : micul dejun este fabricat din material plastic, țesute de mână, scobite, iar rama este gros și concave, care este convenabil de a lua, netedă și ușor de curățat.Plin de primitiv și atmosferă primitivă. ★[De depozitare practice] : Tavă de Servire va ajuta să-frumos magazin de săpun, parfum, sampon, cosmetice, produse de toaletă și alte produse cosmetice necesități, fără a lua prea mult spațiu. ★[Multi-scop] : proiectarea folosește de această tavă sunt nelimitate.Acesta poate fi folosit ca o cafea tava, tava de ceai, Otoman tava, decorative tavă, și toate scopurile vă puteți imagina. ★[Perfect Decor Acasă] : Decorative Tăvi adoptă un design simplu si modern, care va aduce un aer rustic și clasic sentiment pentru casa ta.Se arata grozav pe masa din bucătărie sau oriunde doriți să-l puneți. ★[Servicii post-vânzare] : Dacă nu sunteți mulțumit cu Tava de Servire, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore!Suntem fericiți pentru a rezolva orice probleme pentru tine!.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului