.

.

Tesatura Panglici, Practic la Modă Tul Rola Tesatura Tul Panglici pentru Tabelul Runner Scaun Cercevea pentru DIY Fusta Haine Decorare(Gradient de Roz, Galben)

Tesatura Panglici, Practic la Modă Tul Rola Tesatura Tul Panglici pentru Tabelul Runner Scaun Cercevea pentru DIY Fusta Haine Decorare(Gradient

RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Diverse Ocazii : flori tul role sunt perfecte pentru nunta ta, fusta de balet de a face și alte ocazii speciale.Proiect DIY : Includă această tul în DIY nunta proiect de ambarcațiuni.Folositi-l pentru a face propriile voal, wrap cadou de nunta, face propriul banc de arc, și atârnă-l pe culoar sau decorative arc.Larg de Aplicare : Potrivit pentru efectuarea doll, broderie, caciula făcându-și părul artizanat, croitorie, design interior, decor petrecere.Mai multe Culori : Avem mai multe culori pentru tine de a alege, care pot satisface nevoile dumneavoastra diferite în mod flexibil.Premium Material : flori tul role sunt realizate din poliester premium material, care este rafinat și durabil.Caracteristică : 1. Proiect DIY : Includă această tul în DIY nunta proiect de ambarcațiuni.Folositi-l pentru a face propriile voal, wrap cadou de nunta, face propriul banc de arc, și atârnă-l pe culoar sau decorative arc.2. Mai multe Culori : Avem mai multe culori pentru tine de a alege, care pot satisface nevoile dumneavoastra diferite în mod flexibil.3. Diverse Ocazii : flori tul role sunt perfecte pentru nunta ta, fusta de balet de a face și alte ocazii speciale.4. Premium Material : flori tul role sunt realizate din poliester premium material, care este rafinat și durabil.5. Larg de Aplicare : Potrivit pentru efectuarea doll, broderie, caciula făcându-și părul artizanat, croitorie, design interior, decor petrecere.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Flori Tul Rolls Material : Polyester Specification : 1 Roll Width : Aprox. 8cm / 3.14 în (Dimensiunea Produsului este Măsurată Manual.Pot exista mici Erori) Lungime : 10 Yards Product Funcția : DIY Fusta, Haine de Decor.Lista de pachete : 1 x Flowers Tul Role.

Principalele proprietăți

Item Type:
Flowers Tulle Rolls
Material:
Polyester
Specification:
1 Roll
Width:
Approx. 8cm / 3.14in (The Product Size is Manually Measured. There May Be Slight Errors)
Length:
10 Yards
Product Function:
DIY Skirt, Clothing Decoration.
Package List:
1 xFlowers Tulle Rolls :

Alegerea cumpărătorului