.

.

OPYWQS de sine Statatoare Dublă suport Prosop Bara de Montare pe Perete Duș Raft de Stocare din Oțel Inoxidabil Organizator Rafturi pentru Baie Bucatarie Toaletă,40cm

OPYWQS de sine Statatoare Dublă suport Prosop Bara de Montare pe Perete Duș Raft de Stocare din Oțel Inoxidabil Organizator Rafturi

RON 100.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Stil Modern cu finisaj cromat lustruit, rezista la rugina si coroziune. valoros sau de revizuire produs.Multifuncțional : Montați-l în baie, dormitor, bucatarie, birou, bar, atelier, magazie sau în alte locuri, pot bloca diferite prosoape sau obiecte mici.Apreciem sprijinul dumneavoastră.Despre brand : OPYWQS (Numai a vă oferi servicii de calitate!) Despre service : 100% Garanție fără Risc !Daca produsele noastre nu îndeplinesc standardele tale ridicate, va vom returna banii necondiționat!Descriere & Performance Stainless Prosop din Oțel Feroviar Cu Dublu Prosop Raft Pentru Baie, Montat pe Perete, Duș Raft Organizator este Ideal pentru a Depozita Și Usca Prosoapele.2,fotografiere Lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Suficient Spațiu : raft prosop este robust, cu suficient spațiu pentru întreaga familie.Material : Construite din clasa premium din Oțel Inoxidabil, protecție împotriva coroziune si rugina si trebuie banal de întreținere. Am promisiunea de a rezolva toate problemele și greșelile pentru tine imediat.Caietul de sarcini : Material : Inox Steel Size : 40/50/60/70/80x13x10 cm Package incluse : 1 * Prosop Rack1 * Perfecta după-vânzare de servicii(Pentru că este o organizație internațională vânzător și logistică motive, adeziv trebuie să fie achiziționate de la sine.Metoda de instalare : Nu instalație de foraj mod de a se potrivi pentru orice suprafață netedă.Conceptul de serviciu : Acest magazin este bazat pe principiul primul client!Dacă găsiți orice probleme după cumpărare, vă rugăm să comunice cu noi în primul rând,vă vom oferi o soluție satisfăcătoare.Adauga un Sentiment Modern, Cu Baie.Despre Politica de Returnare și Serviciile Noastre : 1.(Pentru că este o organizație internațională vânzător și logistică motive, adeziv trebuie să fie achiziționate de la sine. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs.Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore.) Măsuri de precauție : 1,Manual de măsurare, vor exista erori. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau au comandat un element greșit.Acest perete montate prosop rack este ascuns șuruburi de design, nu numai depozita și usca prosoapele, dar adaugă un sentiment modern, cu baie.

Principalele proprietăți

Material:
Stainless Steel
Size:
40/50/60/70/80x13x10 cm
Package included:
1 * Towel Rack :
1 * Perfect after-sales service :
(Because it is an international seller and logistics reasons, the glue needs to be purchased by itself.) :
Precautions:
1,Manual measurement, there will be errors. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
2,Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. :
About Returns Policy and Our Services:
1. If you are not satisfied with our product or have ordered a wrong item. Please let us know first by sending message or e-mail. We will reply to you within 24 hours. :
2. We promise to resolve all problems and mistakes for you immediately. :
3. If you are satisfied with our products, please leave us your valuable feedback or product review. We appreciate your support. :

Alegerea cumpărătorului