.

.

COSYHOMY Periat Gunmetal Grey Prosop Dublu Bara de 24 inch suport Prosop Tijă de Alamă Solidă Prosop Suport Montat pe Perete Grele Baie Accesorii Bucatarie Șaibă Cârpă Cuier (THA02 Bronz)

COSYHOMY Periat Gunmetal Grey Prosop Dublu Bara de 24 inch suport Prosop Tijă de Alamă Solidă Prosop Suport Montat pe Perete Grele

RON 97.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅DIMENSIUNI : suport prosop Dublu Lungime 23.62" (600mm), suspendarea Maximă de 10 kg. ✅USCARE RAPIDA & economie de SPAȚIU : distanța dintre două bare este 1.96 inch, oferă o mulțime de spațiu pentru uscarea prosoapelor.mai multe prosoape pot fi agățate în același timp, nu prosop, stoarce. ✅HIGH-END TEXTURA : Gunmetal grey termina prosop bara complimente orice baie si bucatarie mobilier cu design excelență și fără efort funcționalitate. 6-straturi de acoperire coroziv, rezistent la mod eficient de a preveni zgârieturi, nu va dispărea și rezistent la apa. ✅ROBUST din ALAMA : Construite din Alama asigurând durabilitate și fiabilitate, cu anti-rugina ușor pentru întreținere de zi cu zi.Buna colț șanfrenare păstrați-vă în siguranță de la zgarieturi. ✅UȘOR ASAMBLAREA și de GARANȚIE : Vine cu instalare hardware și instruire. 5 ani de sosire/acoperire de garanție.Hassle-free pentru servicii post-vânzare.Culoare : Gunmetal Grey | Dimensiune : 24" dublu raft.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului