.

.

Wifehelper Pivotante Bar Prosop Baie Perete Montate Prosop Rack roti Rotative Cuier Prosop Suport de Stocare Organizator economie de Spațiu pentru Baie(Cu 2 Brate)

Wifehelper Pivotante Bar Prosop Baie Perete Montate Prosop Rack roti Rotative Cuier Prosop Suport de Stocare Organizator economie de

RON 59.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De înaltă Calitate - Fabricat din materiale de înaltă calitate, robust și durabil în uz.Acest prosop de baie de stocare cuier este cu siguranta făcute pentru a dura ani de zile.Umanizat Design - Rotirea suport prosop, tija poate fi arbitrară rotit la 360 de grade, ea poate fi identificată leagăn pentru acces ușor și recuperare de obiecte și împins la perete atunci când nu îl utilizați pentru economie de spațiu de stocare.sănătos să Utilizați - Îngroșat tijă din oțel inoxidabil, rugini și protecție anticorozivă.Pentru a preveni prosoape de accidental care se încadrează la pământ precum și în mod eficient a evita zgârierea.Ușor de instalat - montat pe Perete de tip a, usor de instalat, include hardware-ul de montare.Rețineți că nu este nevoie de asamblare, în timp ce tu poți monta prosop, cuier rapid și ușor, folosind hardware-ul furnizat.Ajutor bun în Viață - design Simplu dar elegant, folosit pentru a atarna un prosop, prosop de baie și haine. 1. Realizate din materiale de înaltă calitate, robust și durabil în uz. 2. Rotirea suport prosop, tija poate fi arbitrară rotit la 360 de grade. 3. Îngroșat tijă din oțel inoxidabil, rugini și protecție anticorozivă. 4. Montat pe perete de tip a, usor de instalat, include hardware-ul de montare. 5. Design simplu dar elegant, folosit pentru a atarna un prosop, prosop de baie și haine.

Principalele proprietăți

Condition:
100% Brand New
Material:
Zinc Alloy Base + 201 Stainless Steel Bar
Arm Qu ty:
2 Arms, 3 Arms (optional)
Size:
2 Arms:
Approx. 13.5*4.3*35 cm / 5.3*1.7*13.8 inch
3 Arms:
Approx. 17.5*4.3*35 cm / 6.9*1.7*13.8 inch
Weight:
Approx. 308-396g / 10.9-14.0 oz
Package list:
1 * Towel Rack with Accessories :
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Alegerea cumpărătorului