.

.

yangsense Stylus Pixuri, Sensibilitate Ridicată Stylus Digital de Mare Precizie pentru Telefoane Mobile, pentru Tablete(Roz)

yangsense Stylus Pixuri, Sensibilitate Ridicată Stylus Digital de Mare Precizie pentru Telefoane Mobile, pentru Tablete(Roz)

RON 118.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Răspuns rapid] Cu răspuns rapid și sensibil, acest stylus digitală vă va permite să trage cu ușurință și se adaugă umbre. [2 Tipuri Sfaturi] Un capăt este o fibră sfat, rezistente la uzură și dezactiva funcționarea, iar celălalt capăt este un Disc Sfat, care este de mare precizie și sensibilitate. [Ușor Portabil] stiloul este lumină în greutate și spațiu de economisire, puteți pune-l în geantă și să-l oriunde , comod si practic. [Operare ușoară] stylus-ul poate fi conectat la ecran cu ușurință.Se poate opera de scriere de bază, funcții, fără setări software sau conexiuni. [Lat Cerere] Cu o gamă largă de aplicare, acest stilou stylus-ul poate fi folosit pentru telefoane mobile, mese și alte dispozitive cu ecran tactil.Caracteristică : 1. [2 Tipuri Sfaturi] Un capăt este o fibră sfat, rezistente la uzură și dezactiva funcționarea, iar celălalt capăt este un Disc Sfat, care este de mare precizie și sensibilitate.2. [Răspuns rapid] Cu răspuns rapid și sensibil, acest stylus digitală vă va permite să trage cu ușurință și se adaugă umbre.3. [Ușor Portabil] stiloul este lumină în greutate și spațiu de economisire, puteți pune-l în geantă și să-l oriunde , comod si practic.4. [Operare ușoară] stylus-ul poate fi conectat la ecran cu ușurință.Se poate opera de scriere de bază, funcții, fără setări software sau conexiuni.5. [Lat Cerere] Cu o gamă largă de aplicare, acest stilou stylus-ul poate fi folosit pentru telefoane mobile, mese și alte dispozitive cu ecran tactil.Cum să Utilizați : Utilizarea Directly Specification : Tip de Element : Stylus Pen Material : Aliaj de Aluminiu, Plastic, Fiber Application domeniul de Aplicare : Atingeți Dispozitive Cum ar fi Telefoanele Mobile și Tablete Lista de pachete : 1 x Stylus Pen 2 x Înlocuire Tips1 x Curățare Geantă.

Principalele proprietăți

Item Type:
 Stylus Pen
Material:
Aluminum Alloy, Plastic, Fiber
Application Scope:
Touch Devices Such As Mobile Phones and Tablets
Package List:
1 xStylus Pen 2 x Replacement Tips :
1 x Cleaning Bag :

Alegerea cumpărătorului