.

.

swq Drăguț Mini Portabil, Calculator de 8 Cifre cu Ecran Plat cu canale Largescreen Multi-Funcția de Calculator, Potrivit Elev de Afaceri Științifice (Culoare : Albastru, Dimensiune : 4.6 inchs)

swq Drăguț Mini Portabil, Calculator de 8 Cifre cu Ecran Plat cu canale Largescreen Multi-Funcția de Calculator, Potrivit Elev de Afaceri

RON 103.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

# 8-bit ecran lat : unghi de vizualizare mare ecran, clar și afișaj digital, face calcule convenabil și rapid. # Dual de alimentare : panou solar + baterie built-in, astfel încât dumneavoastră, calculatorul poate fi folosit fără probleme și are o durată lungă de viață a bateriei. # Non-alunecare pad moale : este un non-alunecare pad moale pe spate, ceea ce poate face un calculator stabil pe desktop și convenabil de a folosi. # Confortabile butoane : mari butoane din plastic, numere de clare, non-alunecare și rezistent la uzură, ușor de purtat datorită utilizarea pe termen lung. # Aplicație : o varietate de scenarii de utilizare, de zi cu zi aritmetică, casier, calcul financiar, desktop office.Produs : Calculator Display : 8-bit widescreen Size : 11.7*7.6*1 cm/4.6*3*0.4 color : roz, blue Application : Școală/Acasă/sală de Clasă/Mall/Birou* gamă Largă de utilizări : Acest calculator este potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi de afaceri, de birou, de acasă, de bază a bugetului, școală, etc. Aceasta nu ia prea mult spațiu de birou, dar este suficient de mare pentru a fi confortabil de utilizat.Înclinare și în unghi de afișare ecran puteți vizualiza cu ușurință rezultatele de calcul.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului