.

.

swq Voce Calculator Științific,12-Cifre Mari, Taste cu Pian Electronic Joacă Funcția de Calculator,Potrivit Contabilitate Financiară Științifice (Culoare : Alb)

swq Voce Calculator Științific,12-Cifre Mari, Taste cu Pian Electronic Joacă Funcția de Calculator,Potrivit Contabilitate Financiară

RON 154.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

# 12 cifre, ecran lat, fonturi mari, numere de clare, ușor de a planifica cu atenție, și calcule de bază sunt clare și clare. # Butoanele sunt confortabile să se simtă, și eficiență de calcul este mare.După butoanele sunt tipărite două ori, fonturile nu se încadrează. # Unghi de vizualizare confortabil, design ergonomic, elegant ochiul uman obicei unghi, confortabil oblic, unghi de vizualizare. # Anti-alunecare de cauciuc pad, funcționarea stabilă a procesului, nu este ușor să alunece, astfel încât calculator poate juca un efect anti-alunecare, dacă acesta este plasat pe masa sau pe sticlă. # Aplicație : o varietate de scenarii de utilizare, de zi cu zi aritmetică, casier, calcul financiar, desktop office.Nume : Calculator Number de cifre : 12 digits Size : 14.5*18cm/5.7*7.1 color : white Application : Școală/Acasă/sală de Clasă/Mall/Birou* gamă Largă de utilizări : Acest calculator este potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi de afaceri, de birou, de acasă, de bază a bugetului, școală, etc. Aceasta nu ia prea mult spațiu de birou, dar este suficient de mare pentru a fi confortabil de utilizat.Înclinare și în unghi de afișare ecran puteți vizualiza cu ușurință rezultatele de calcul.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului