.

.

01 02 015 animale de Companie Nurser Sticla, Convenabil animale de Companie Îngrijire biberon Biberon Lung în condiții de Siguranță și pentru Catelus pentru Veveriță pentru Hrana pentru Pisici(Alb Suzeta+Roz)

01 02 015 animale de Companie Nurser Sticla, Convenabil animale de Companie Îngrijire biberon Biberon Lung în condiții de Siguranță

RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Biberon alimentare de tip sfat, din silicon moale, gura alimentare sfat, gust moale și Q bombă, și ușor de transportat.Subțire dropper este mai convenabil să ia medicamente și medicamente, și acesta este mic și ușor de pus în gură.Nevoie doar de a utiliza o parte, ușor stoarce organismul de sticla, control flexibil rata în funcție de stoarcere vigoare, nu direct spray de gât.Sticla scară corpul este clar dintr-o privire, iar rata este pur și simplu de controlat, și doza de medicament poate fi controlat.Stoarce medicina de alimentare, control manual, de potrivire cutie de depozitare, praf și murdărie dovada, curat.Caracteristică : 1. Biberon alimentare de tip sfat, din silicon moale, gura alimentare sfat, gust moale și Q bombă, și ușor de transportat.2. Sticla scară corpul este clar dintr-o privire, iar rata este pur și simplu de controlat, și doza de medicament poate fi controlat.3. Nevoie doar de a utiliza o parte, ușor stoarce organismul de sticla, control flexibil rata în funcție de stoarcere vigoare, nu direct spray de gât.4. Subțire dropper este mai convenabil să ia medicamente și medicamente, și acesta este mic și ușor de pus în gură.5. Stoarce medicina de alimentare, control manual, de potrivire cutie de depozitare, praf și murdărie dovada, curat.Cum să Utilizați : Hrănire bottle1. Răsuciți capacul și se injectează medicamentul lichid în cilindru.2. După injectare, strângeți capacul și se alinieze la gura de animale de companie cu medicamentul de evacuare.Medicina dropper1. Folosiți o pipetă pentru a suge lichidul din cana.2. Pune mamelonul in dropper și puneți-l în pet gura și strângeți ușor aspirație mingea.Caietul de sarcini : Tip de Element : animale de Companie Mici Nurser Bottle Material : ABS, Silicone Compatible : Hrana Animale de companie Mici, Cum ar fi pui, Pui, Iepuri, Veverițe și Alte Animale Nou-născute Lista de pachete : 1 x Alimentare Bottle1 x Dropper4 x Hrăni Medicina Head1 x Stocare Box Note : cap rotund mamelonului în sine nu au o deschidere.Dacă-l cumpere, puteți utiliza foarfece sau un ac pentru a scormoni o ieșire după ce a primit-o.

Principalele proprietăți

Item Type:
Small Pet Nurser Bottle
Material:
ABS, Silicone
Compatible:
Feeding Small Pets, Such As Puppies, Kittens, Rabbits, Squirrels and Other Newborn Animals
Package List:
1 x Feeding Bottle :
1 x Dropper :
4 x Feed Medicine Head :
1 x Storage Box :
The round head nipple itself does not have an opening. If you buy it, you can use scissors or a needle to poke an exit after receiving it. :

Alegerea cumpărătorului