.

.

Diavolul Pisici, Creatie Handmade Art Pisica Ceainic Decor Diavolul Pisici Imitație Ceainic Statuie Creative Rășină Sculptura Ornamente Decorative Personalitate Cadou (C)

Diavolul Pisici, Creatie Handmade Art Pisica Ceainic Decor Diavolul Pisici Imitație Ceainic Statuie Creative Rășină Sculptura Ornamente

RON 49.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Decor】Aduce Diavolul pisici creative rășină ornamente decorative.Realizate pentru utilizarea în interior și exterior, se face decor perfect pentru casa si gradina. 【Design】atenție Meticuloasă la detalii și de a asambla cu atenție aceste creații în propriile lor unic de indivizi cu diferite expresii. 【De Material】Mare quanlity rășină, robust, construcție asigură de ani de durabilitate. 【Manual】Fiecare este unic, deoarece fiecare dintre ele este mână-sculptate, de mână de culoare cu dragoste și mare atenție la detalii.E o construcție robustă asigură de ani de durabilitate.Totul are o morală, dacă puteți găsi. 【Minunilor】de Fapt țara Minunilor este un loc minunat.Intotdeauna mi-am cred, lumea e liniștită și frumoasă, florile vor fi mereu în plină floare.Ca ceea ce cineva a spus : "pur, luminos și frumos.Aceste lucruri nu va muri niciodată.".Subiect : Animals Material : Resin Package include : 1 x Statue Please rețineți că : 1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o diferență de 1 ~ 2 cm.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de licitare.2. Datorită diferenței de lumină și ecran, mărfuri de culoare pot fi ușor diferite de la imagini;3. Vă rugăm să citiți cu atenție și cred că în mod clar înainte de cumpărături.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului