.

.

Dozatoarele de săpun Mâinile Libere Automata Dozator de Sapun Lichid de Mână Gratuit Smart Senzor Lichid Săpun Touchless Dispenser Pompa pentru Bucătărie, Baie (Culoare : Roz)

Dozatoarele de săpun Mâinile Libere Automata Dozator de Sapun Lichid de Mână Gratuit Smart Senzor Lichid Săpun Touchless Dispenser

RON 107.48

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✨Dozatoare de săpun lichid 300ml manual de un singur cap dozator de săpun, se dispensează de 0,8 ml săpun de fiecare dată.Mare pentru lichid sau gel, cum ar fi gel de dus, sampon lichid, sapun lichid, etc. ✨Dozatoare de sapun Vine cu dublu spumă fețe banda si unghii-free perete șurub, usor de instalat, nu este nevoie de foraj, nici un rău la perete. ✨Dozatoare de sapun montat pe Perete stil și dimensiuni compacte, perfect pentru hotel, la birou, acasă și în alte locuri publice.Sticla și duza pot fi luate și separat pentru ușor de realimentare și de curățare. ✨Dozatoare de sapun de robust material ABS, rezistent la coroziune și rezistent la rugină. 300ml manual de un singur cap dozator de săpun, se dispensează de 0,8 ml săpun de fiecare dată. ✨Dozatoare de sapun Din sticla si duza pot fi luate și separat pentru ușor de realimentare și de curățare.Proiectat cu o fereastră liberă, care vă permite să monitorizeze cu ușurință nivelul de săpun.Dozatoarele de săpun Mâinile Libere Automata Dozator de Sapun Lichid de Mână Gratuit Smart Senzor Lichid Săpun Touchless Dispenser Pompa Pentru Bucatarie Bathroom Feature : 1. Near-field infraroșu inducție bubble generație în 0,25 secunde, nu este nevoie să apăsați pentru a evita atingerea complet modernizate și automată bubble generație, convenabil și fast2. Taxa o dată, utilizați până la 10800 ori, 2000m Ah de mare capacitate baterie de litiu, timp de așteptare de până la 3-6 months3. Încărcare inteligentă, comod si ecologic, nu este nevoie să demontați, reducerea cea de-a doua daune pentru viața body4. Reîncărcabilă, economical Specification : Material : plastic Size : 188*98mm/7.4*3.86"diametru Interior : 30mm/1.18"Color : White Use mulțimea : copii, adulți se spală pe mâini/spălarea părului/baie/spalatorie dishes Use mediu : chiuveta/baie/hotel/toaletă publică/spital/scoala, etc. Notă : ca urmare a diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.1 X Senzor Automat de Mână Washer1 X Cablu USB.

Principalele proprietăți

Material:
plastic
Size:
188*98mm/7.4*3.86
Inner diameter:
30mm/1.18
Color:
White
Use crowd:
children, adults wash hands/wash hair/bath/wash dishes
Use environment:
sink/bathroom/hotel/public toilet/hospital/school, etc.
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Automatic Sensor Hand Washer :
1 X USB Cable :

Alegerea cumpărătorului