.

.

De mare Capacitate Oxford Pânză Sac de Depozitare cu Manere Cadou de Crăciun de Jucărie Sac de Depozitare Diverse Ghirlanda de uz Casnic Organiza Accesorii 122cm (A)

De mare Capacitate Oxford Pânză Sac de Depozitare cu Manere Cadou de Crăciun de Jucărie Sac de Depozitare Diverse Ghirlanda de uz Casnic

RON 159.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Oxford pânză. ❄De înaltă calitate : utilizarea 210 D Oxford pânză.Acesta poate fi folosit fără a se preocupa de calitatea acestuia. ❄Mare spațiu de stocare : 122x39x55cm,suficient de mare pentru a acoperi demontat pom de Crăciun artificial, profesional utilizat pentru a stoca pomi de Crăciun. ❄Portabil : Echipat cu un mâner robust, geanta poate fi purtat la orice locație de stocare. ❄Multifuncțional : Pliabil Pom de Crăciun Sac poate fi folosit pentru stocarea de pomi de Crăciun sau orice vacanță podoabe doriți să magazin. ❄ Cadou sac de ambalare : Pe sac de depozitare este suficient de mare pentru a stoca hârtie de ambalaj și de vacanță decorations The supradimensionate sac este suficient pentru a organiza o mare plapuma, și sac mare este la rândul său umplut cu o plapuma mare, plapuma , perne, de călătorie, camping, decor de vacanță, în mișcare, pod depozitare, etc. ❤️210 D Oxford pânză sac de depozitare în aer liber mobilier pernă, pilotă sac de depozitare ❤️Mai bună calitate : folosim 210 D Oxford pânză.Acesta poate fi folosit fără a se preocupa de calitatea acestuia. ❤️Robust sac : mânere solide, strâns cusături și mai bine țesături permite să suport.Este de asemenea potrivit pentru mobil. ❤️Dimensiune : 122x39x55cm ❤️Cadou sac de ambalare : Pe sac de depozitare este suficient de mare pentru a stoca hârtie de ambalaj și de vacanță decorations The supradimensionate sac este suficient pentru a organiza o mare plapuma, și sac mare este la rândul său umplut cu o plapuma mare, plapuma , perne, de călătorie, camping, decor de vacanță, în mișcare, pod depozitare, etc. ❤️Pachetul Inclus : ❤️1 x sac de depozitare.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului