.

.

SM SunniMix în aer liber Parbriz Camping Alcool Oală Aragaz Arzător Suport Suport Suport

SM SunniMix în aer liber Parbriz Camping Alcool Oală Aragaz Arzător Suport Suport Suport

RON 41.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Design gol, observa flacara, dinte trapezoidal gura adoptă flacără tehnologie de comunicare, se poate observa arderea cu flacără de stat.Design detașabil, convenabil și ușor de asamblat, demontarea rapidă și rapid de asamblare, nu ocupă spațiu, și este convenabil pentru a transporta.Cruce de Metal placă, compatibil cu mari și mici ustensile, detașabil cruce de metal farfurie, cana de apa si alte mici în aer liber, ustensile de asemenea, pot fi plasate.Ușor de încorporat, care se potrivesc perfect aragaz.La windproof perete exterior economisește combustibil, imbunatateste rezistenta la vant a arzătorului, îmbunătățește eficiența de ardere și economisește combustibil.Descriere : - Ușor de încorporat, care se potrivesc perfect aragaz. - Pe vânt perete exterior economisește combustibil, imbunatateste rezistenta la vant a arzătorului, îmbunătățește eficiența de ardere și economisește combustibil. - Design gol, observa flacara, dinte trapezoidal gura adoptă flacără tehnologie de comunicare, se poate observa arderea cu flacără de stat. - Cruce de Metal placă, compatibil cu mari și mici ustensile, detașabil cruce de metal farfurie, cana de apa si alte mici în aer liber, ustensile de asemenea, pot fi plasate. - Design detașabil, convenabil și ușor de asamblat, demontarea rapidă și rapid de asamblare, nu ocupă spațiu, și este convenabil pentru a transporta.Specificatii : - Material : Otel Inoxidabil - Dimensiune : - Aragaz Vânt : - Diametru : 102mm/3.9 inch - Inaltime : 45mm/1.4 inch.3 Package Include : 1 Bucata Aragaz Windproof Note : vă Rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!Diverse produse; de Înaltă calitate; preț Mai bun; bun customer Service; tranzacție Rapidă.Noi vă va oferi o plăcută și satisfăcătoare experiență de cumpărături!.

Principalele proprietăți

- Material:
Stainless Steel
- Size:
- Gas Stove Windproof :
- Diameter:
102mm/3.9inch
- Height:
45mm/1.4inch.3
Package Includes:
1 Piece Gas Stove Windproof :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you! :
Diverse products; High quality; Best price; good customer Service; Fast transaction. We will give you a pleasant and satisfying shopping experience! :

Alegerea cumpărătorului