.

.

În aer liber, Solar Șir de Lumini 39.4 ft, 100-Solare LED Lumini de Basm, rezistent la apa 8-Moduri de Iluminare, Șir de Lumini Decorative pentru Grădină, Terasă Curte de Nunta Petrecere de Vacanță (Alb)

În aer liber, Solar Șir de Lumini 39.4 ft, 100-Solare LED Lumini de Basm, rezistent la apa 8-Moduri de Iluminare, Șir de Lumini Decorative

RON 27.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【SOLARE ALIMENTAT】100 LED-uri de joasă tensiune șir de lumini cu un lung timp de lucru după încărcare.Alimentat cu energie solară, fără energie suplimentară-cost. 【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】atâta timp Cât cadrul de susținere este introdus în sol în aer liber, panoul solar va intra într-o stare de lucru.Există două butoane de pe baterie bord : POWER ON/OFF, MODE, usor de asamblat. 【8 MODURI de ILUMINARE】puteți apăsați butonul mode pentru a selecta 8 moduri diferite de iluminat pentru a crea starea de spirit și ambianță pentru orice ocazie (In Waves, Sequential, Slo-Glo, Chasing/Flash, Slow Fade, Twinkle/Flash, Steady On). 【FUNCȚIE de rezistent la apa】Nostru solar lumini de basm este IP44 rezistent la apa, astfel încât acesta poate funcționa bine în ploaie și zăpadă.Potrivit pentru interior și exterior, decoratiuni. 【UTILIZATE pe scară LARGĂ】 Ideal pentru exterior și interior decor.Le puteți șir în copaci, și de a folosi pentru a înconjura casa ta, gard, acoperis, gazon și așa mai departe.Cu 39.4 picioare de LED-uri albe lumini de basm, puteți crea un efect impresionant oriunde, sau pentru a crea o atmosferă romantică de Crăciun sau orice sărbătoare.Specificatii : * culoare : Alb* Putere sursa : energie Solară* LED Cantitate : 100buc* Spațiul dintre Led-uri : 3.9 inch* Lungime : 39.4 ft (32.8 ft cu lampa + 6.6 ft fir de plumb)* Acumulator : 1.2 V/600 MA* Panou Solar : 2 V/110 MA* Timp de Încărcare : 4-6 H* Timp de Lucru : 8-12 H* Disponibil : în aer liber/Indoor Package Include : 1 x 100-LED Solar Șir Lights1 x Pământ Stakes1 x Solar Panels Notes : 1. Vă rugăm să porniți PE butonul înainte de încărcare, acesta va fi încărcat și în mod automat a aprins.2. Asigurați-vă că panoul solar este într-o suficient de lumina soarelui loc, și panoul solar spre soare.Vă rugăm să contactați ue dacă aveți orice întrebări.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului