.

.

FENXIXI Diagonală Clește Mic Soft de Taiere Electronic Clește Mini Sârmă Tăietori de Sârmă Izolată Mâner Cauciuc Unelte de Mână (Culoare : Negru)

FENXIXI Diagonală Clește Mic Soft de Taiere Electronic Clește Mini Sârmă Tăietori de Sârmă Izolată Mâner Cauciuc Unelte de Mână (Culoare

RON 247.42

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Non-alunecare mâner. 3.5 inch mini clesti.Potrivit pentru tăiere de precizie de lucru.Ușor, subțire și ușor de operat.Manerul este izolat și confortabile, pentru a funcționa, cu arc, și ușor de utilizat.Non-alunecare mâner.3.5 inch mini clesti.Potrivit pentru tăiere de precizie de lucru.Ușor, subțire și ușor de operat.Manerul este izolat și confortabile, pentru a funcționa, cu arc, și ușor de utilizat.Nume : sârmă cutters Material : metal, plastic Color : rosu/negru optionalnotes : 1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o diferență de 1-3cm.2. Din cauza ecran de computer, culoarea reală pot fi ușor diferite de imagine, vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc.Numai principalul produs este vândut, nimic altceva nu este vândut.Lista : 1 : tăietori de Sârmă.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului