.

.

Pensule 12buc/Set Noi de Diferite Dimensiuni Artist Nailon Păr Perie de Vopsea Acrilică Pictură în Ulei Perii DIY Acuarelă Stilou Desen de Artă Pensule (Culoare : Negru)

Pensule 12buc/Set Noi de Diferite Dimensiuni Artist Nailon Păr Perie de Vopsea Acrilică Pictură în Ulei Perii DIY Acuarelă Stilou Desen

RON 198.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Proporțiile perie firele de păr sunt amestecate, și perie vârfuri sunt pline de formă și tenacitate.Bună absorbție a apei, accidente vasculare cerebrale netede și bune efecte de pictură.Placat cu aur tub de aluminiu interfata : placat cu aur tub de aluminiu interfață, textura este neted și rotund, tehnologiei speciale de interfață bine se incheie vârful pen-ului, și previne în mod eficient vârful pen-ului de la care se încadrează pe baril.Lemn toc : lemn toc are o textură dură și o durată lungă de viață.Material : lemn+placat cu aur tub de aluminiu+nailon lână.Aplicație : acuarelă, acrilic.Numele : Set de 12 nailon brushes Material : lemn+placat cu aur tub de aluminiu+nailon wool Application : acuarelă, acrylic Specifications : No. 1, No. 2, No. 3, No. 4, No. 5, Nr. 6, Nr. 7, Nr. 8, Nr. 9, Nr. 10, Nr. 11, No. 12.Greutate : 63g/set Style : 12 modele/set Single pachetului : 12. 5x28.3cm High calitate nailon lână : selectați de înaltă calitate nailon lână, trei dimensiuni de 0. 07mm, 0.1 mm, 0. 12mm.Proporțiile perie firele de păr sunt amestecate, și perie vârfuri sunt pline de formă și tenacitate.Bună absorbție a apei, accidente vasculare cerebrale netede și bune efecte de pictură.Placat cu aur tub de aluminiu interfata : placat cu aur tub de aluminiu interfață, textura este neted și rotund, tehnologiei speciale de interfață bine se incheie vârful pen-ului, și previne în mod eficient vârful pen-ului de la care se încadrează pe baril.Lemn toc : lemn toc are o textură dură și o durată lungă de viață.Folosiți-vă creativitatea cu cea mai mare arta de calitate set perie.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului