.

.

QXZQ Haine de Depozitare Coș de 4 Buc/Set Pliabil Lenjerie Cutie de Depozitare Pânză de Artă Coverless Organizatorii Sertar Dulap Cutie de Depozitare pentru Lenjerie de corp Șosete Haine Durabile (Culoare : Negru)

QXZQ Haine de Depozitare Coș de 4 Buc/Set Pliabil Lenjerie Cutie de Depozitare Pânză de Artă Coverless Organizatorii Sertar Dulap Cutie

RON 23.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1. Bun pentru organizarea de lenjerie, șosete, lenjerie de corp atunci când ați terminat de spălat și ușor pentru a accesa atunci când aveți nevoie de ea. 2. rezistent la uzură, rezistent și ușor să se rupă, durabil pentru folosirea pe termen lung. 3. Articolul include 4 cutii : 6 compartimente (eșarfe, cravate), 8 compartimente (lenjerie de corp, pantaloni, cravate), 7 compartimente (sutien), 24 compartimente (șosete). 4. Depozitare : Multi grila de proiectare pentru mai multe ordine de stocare.Perfect de zi cu zi de depozitare a hainelor. 5. Pliabil : fermoar de design pentru ușor de pliere.Acesta poate fi pliat atunci când nu este în uz și nu ocupă spațiu. 4 Buc/set Pliabil Lenjerie Cutie de Depozitare Pânză de Artă Coverless Organizatorii Sertar Dulap Cutie de Depozitare Pentru Lenjerie de corp Șosete Haine Caracteristici : 1. Bun pentru organizarea de lenjerie, șosete, lenjerie de corp atunci când ați terminat de spălat și ușor pentru a accesa atunci când aveți nevoie de ea.2. rezistent la uzură, rezistent și ușor să se rupă, durabil pentru folosirea pe termen lung.3. Articolul include 4 cutii : 6 compartimente (eșarfe, cravate), 8 compartimente (lenjerie de corp, pantaloni, cravate), 7 compartimente (sutien), 24 compartimente (șosete).4. Depozitare : Multi grila de proiectare pentru mai multe ordine de stocare.Perfect de zi cu zi de depozitare a hainelor.5. Pliabil : fermoar de design pentru ușor de pliere.Acesta poate fi pliat atunci când nu este în uz și nu ocupă spațiu.Material : non-țesute fabric Scope de aplicare : lenjerie de corp, șosete, bras Capacity : 1 LPackage Incluse : 4 buc * cutii de depozitare.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului