.

.

AgoKud Dulap Haine Organizator - Pliabil Vizibilă Grila Cutie de Depozitare cu mai Multe Straturi, Portabil Lavabil Containere de Depozitare pentru Lenjerie de corp, Șosete, Eșarfe, Jambiere, (alb inchis)

AgoKud Dulap Haine Organizator - Pliabil Vizibilă Grila Cutie de Depozitare cu mai Multe Straturi, Portabil Lavabil Containere de Depozitare

RON 43.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Pe scară largă de Utilizare】-Destul de potrivit pentru depozitarea lenjerie de corp, șosete, eșarfe, jambiere, fuste, tricouri, blugi, sau alte elemente.Există mai multe compartimente pentru sortare și organiza lucrurile și păstrați spațiul de locuit organizate.Și pot fi stocate în sertare, mese de toaleta, pat funduri, dulapuri, etc. 【Puternic Practic】-cutie de depozitare a adoptat convenabil de design, care poate satisface toate nevoile dvs. de stocare și poate rezolva cele mai multe dintre haine de zi cu zi probleme de stocare.Acesta poate fi pliat pentru a economisi spațiu atunci când nu este în uz. 【Materiale de înaltă Calitate】- este făcută de nailon ochiurilor de plasă cu manoperă fin, moale cusături, și durabilitate.Nu este ușor să se deformează și nu se va prăbuși după utilizare. 【Economisire de Timp Și Spațiu】-vizibilă grila cutie de depozitare este convenabil pentru tine de a lua haine, a economisi timp și spațiu, care îmbunătățește utilizarea de spațiu dulap.De asemenea, poate fi folosit în mai multe straturi și păstrarea dulap și sertare curat și ordonat. 【Ușor De Curățat】-plasă de design de ventilație este igienic și curat, reducând în mod eficient mirosul de haine și păstrarea hainelor un miros proaspăt.Se hasthickened oxford pânză tăiate, puternic și nu deformate, potrivit pentru mașina de spălat.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului