.

.

Kuuleyn Senzor de Apă, Barca Co Detector, 1/2 Apa/Zbaturi Comutator de Debit Filet de Conectare Contacte SPDT Roșu(Parțială din Oțel Inoxidabil Tip)

Kuuleyn Senzor de Apă, Barca Co Detector, 1/2 Apa/Zbaturi Comutator de Debit Filet de Conectare Contacte SPDT Roșu(Parțială din Oțel

RON 54.18

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【ÎNALTĂ CALITATE】apa comutatorul de debit adoptă materiale premium, cu puternice de temperatură adaptabilității 0℃~ 120℃, și poate rezista la presiune mare de 1,0 Mpa. 【】 FUNCȚII hfs-15 comutatorul de debit este utilizat pentru a măsura starea dinamică a lichidului care curge prin conducta. 【MONTAREA】senzorul De apă este potrivit pentru sistemul de tratare a apei, centrale de aer condiționat, apă de răcire unitate, și în alte domenii. 【BRAND NOU】comutator de debit este reglabil și acțiunea repetarea punct este stabil, 100% brand nou și de înaltă calitate. 【De GARANTARE de SERVICII】vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări după ce a primit produsele noastre, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Caracteristici : 1. Senzorul de apă este potrivit pentru sistemul de tratare a apei, centrale de aer condiționat, apă de răcire unitate, și alte fields2. Debitul de apă comutator adoptă materiale premium, cu puternice de temperatură adaptabilității 0℃~ 120℃, și poate rezista la presiune mare de 1.0 Mpa3. La comutatorul de debit este reglabil și acțiunea repetarea punct este stabil, 100% brand nou și de înaltă quality4. Hfs-15 comutatorul de debit este utilizat pentru a măsura starea dinamică a lichidului care curge prin pipeline5. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări după ce a primit produsele noastre, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Caietul de sarcini : Material : alamă și oțel inoxidabil(corp), oțel inoxidabil( lama Frunze), plastic (shell) Interfață dimensiuni : 1/2"(HFS-15)modul de Control : lama type Max.presiune de lucru : 1.0 Mpa Ambient temperatura : 0 C~60℃temperatura Lichidului : -10~100℃(non-congelare) Micro comutator : singur pol dublu arunca (SPDT)de Contact viață : 100, 000 cycles Electrical parametrii de micro - întrerupător : 220 VAC, 15 AWeight : Aprox.407g/14.4 oz Package lista : 1 x flow switch1 x Chineză și engleză funcționarea manual3 x zbaturi.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului