.

.

FURUIWUFENG Semineu Soba, pentru Acasă Semineu Electric de Perete cu Telecomanda-59/70.8 Inch, Oțel Inoxidabil,Negru pentru Craciun, Petrecere (Dimensiune : 150cm)

FURUIWUFENG Semineu Soba, pentru Acasă Semineu Electric de Perete cu Telecomanda-59/70.8 Inch, Oțel Inoxidabil,Negru pentru Craciun,

RON 101.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Acest semineu elegant este perfect pentru casa ta, cameră de zi și dormitor.Flacără realist Efecte : puteți vedea flacără realist efect simulat de semineu electric, la fel ca un șemineu tradițional, care aduce un punct de vedere vizual atmosferă caldă.Economisi Spațiu și Energie : semineu Electric adoptă o încastrat design, care pot fi încorporate în cabinet pentru a economisi spațiu.Nu conține funcția de încălzire, doar pentru decor.Siguranta si Confort : semineu Electric Introduce foloseste tehnologia LED, care nu necesită gaze și de economisire a energiei.Negru corp din oțel inoxidabil, cu un buton de pe panou și o cheie automata a apei de umplere și de lipsa de apă memento de protecție.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, puteți contacta serviciul pentru clienți, și vom răspunde la întrebările dumneavoastră în timp.Nume produs : Semineu Electric de Perete Mounted Product material : otel Inoxidabil body Mode de operare : buton + remote Product funcția : decorative ornamental Rated tensiune : 110 V - 240 VProduct putere : LED 45 W/m Note : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea înainte de a cumpăra.2. Cu excepția Electric semineu decorativ se arată în fotografii de produs, alte elemente nu sunt incluse.3. Vă rugăm să rețineți că diferite monitoare poate provoca o ușoară diferențele de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Datorită măsurare manual, va exista o cantitate mică de eroare.Vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Magazinul nostru dispune de o varietate de stiluri si culori, puteți vizualiza în magazinul meu.6. Schimbul de dumneavoastră și feedback-ul sunt binevenite, astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului