.

.

Cffdoi Săpun Vas Portabil Săpunieră Cutie Titularul Duș Rod Cutie Container De Călătorie Acasă Accesorii Săpun Vas Vas Titular (Culoare : Roz)

Cffdoi Săpun Vas Portabil Săpunieră Cutie Titularul Duș Rod Cutie Container De Călătorie Acasă Accesorii Săpun Vas Vas Titular (Culoare

RON 69.52

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

*SĂPUN MAT : burete săpun mat, care merge în interiorul săpun titularul absoarbe excesul de apă și previne săpun la obtinerea moale sau umed.Se păstrează săpunul uscat și nu lasă bacteriile să crească pe el, prin urmare, oferindu-vă mai de durată săpun. ➤Textura, lucioasă, netedă simt. ➤Mai multe moduri de a satisface nevoile de zi cu zi. ➤Capac design, ușor de depozitat. ➤Făcut de înaltă calitate, material PP, durabil.Textură lucioasă simt smooth A varietate de moduri de a întâlni zilnic needs Cover design pentru ușor storage Made de înaltă calitate, material PP, durable Convenient și compact, este ușor de transportat și este foarte potrivit pentru utilizarea în travel Material : PPSize : 16x8.5*7cm Package include : 1x Cutie de Săpun.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului