.

.

Cffdoi Săpun Vas de Drenaj Detașabil Titularul Sapun, Sapun Protector,Păstrează Săpunul Uscat,Potrivit pentru Baie și Bucătărie (Verde Alb Roșu Galben) Dimensiune: 7.82.813.3 cm (Culoare : Verde)

Cffdoi Săpun Vas de Drenaj Detașabil Titularul Sapun, Sapun Protector,Păstrează Săpunul Uscat,Potrivit pentru Baie și Bucătărie (Verde

RON 69.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

*SĂPUN MAT : burete săpun mat, care merge în interiorul săpun titularul absoarbe excesul de apă și previne săpun la obtinerea moale sau umed.Se păstrează săpunul uscat și nu lasă bacteriile să crească pe el, prin urmare, oferindu-vă mai de durată săpun. ☼Ceramice cutie de săpun/design dublu-strat/drenarea procesului/ușor de utilizat. ☼La caseta de săpun este împărțit în superioare și inferioare straturi, cu strat dublu de scurgere design, ușor pentru a stoca săpun, grija pentru uscat săpun de corp, o varietate de culori, aduce festiv elemente în cameră. ☼Săpun Raft Este Împărțit În Două Straturi Și Poate Fi Împărțită, Stratul Superior Este Proiectat Cu O Pantă.Marginea este tratat cu lubrifiere, astfel că nu va zgâria mâinile. ☼nu este Nevoie Să Demontați, Doar Ridica Vasul De Săpun Și Înclinați-L Pentru Descărcarea Apelor Uzate Evacuate, Economisind Astfel Timp Și Efort, Păstrând Săpun Întotdeauna Uscat Și Maximizarea De Viață a Săpun.Material : Ceramic Material|7.8*2.8*13.3 cm Items|Săpun Box Packaging daune/pierderi de prevenire.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului