.

.

Cffdoi Fără Sudură, Montat Pe Perete, Duș Cutie De Săpun Vas De Stocare Placa Tava De Raft Cutie Țeavă De Scurgere Săpunieră Baie Titularul De Dish Săpun Săpun Titular (Culoare : Alb)

Cffdoi Fără Sudură, Montat Pe Perete, Duș Cutie De Săpun Vas De Stocare Placa Tava De Raft Cutie Țeavă De Scurgere Săpunieră Baie Titularul

RON 56.36

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

*SĂPUN MAT : burete săpun mat, care merge în interiorul săpun titularul absoarbe excesul de apă și previne săpun la obtinerea moale sau umed.Se păstrează săpunul uscat și nu lasă bacteriile să crească pe el, prin urmare, oferindu-vă mai de durată săpun. ➤Lavabil, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. ➤O elegantă cutie de săpun conceput pentru a ține săpun și decora casa ta. ➤Este ușor de instalat în baie pentru a menține casa curată. ➤În caseta de săpun pot fi folosite pentru a stoca mai multe alte elemente, cum ar fi piepteni, perii, și fire.Tip : săpun dish Material : PPFeatures : drenaj design, montat pe perete, ușor de utilizat, săpun dish Size : 9.3 cm x 9.7 cm x 10cm / 3.66" x 3.82" x 3.94" (aproximativ)note : din Cauza de iluminare diferite și setările ecranului, culoarea de post pot fi ușor diferite de imagine.Din diferite manuale metodele de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.Pachetul include : 1 x sapun titular (nu inclusiv săpun)1 x sticker.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului