.

.

GHFYGCD Personalizate Model de Imprimare Frizerie Scaune Scaun pentru Salon de Frumusete Bar (Culoare : Medium) (Culoare : F)

GHFYGCD Personalizate Model de Imprimare Frizerie Scaune Scaun pentru Salon de Frumusete Bar (Culoare : Medium) (Culoare : F)

RON 153.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

? Scaun tapitat, umplut cu densitate mare de burete pentru un confort maxim, PU piele rezistă la apă, ulei și zgârieturi. ?Reglabil de gaze de primăvară înălțime 46-60cm,42-54cm, perna diametru 33cm;. ?Greutate de lumină, structură compactă și ușor de transportat;. ?Design Modern, potrivit pentru saloane de coafura, saloane de infrumusetare, baruri, saloane, spa-uri, cabinete medicale, etc. ?Instalare rapidă și de asamblare într-o chestiune de minute, ceea ce înseamnă că poate fi eliminat pentru o utilizare ușoară.Culoare : Medium Welcome la magazin de Acest joc clasic și de lux scaun de frizer este un complement perfect pentru saloane de coafura, baruri, saloane de frumusete, magazine tatuaj și mai mult.Acest scaun este robust, frumos și ușor de utilizat.Specificații tehnice : diam. Șezut : 33cm Cushion grosime : 7cm Seat înălțime reglabilă : 46-60cm, 42-54cm Stool suprafata material : PC artificiale leather Filler : burete de inalta densitate.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului