.

.

GHFYGCD Bar, Scaun Bar, Scaun Rotund Rotativ Scaun de Bar Rotativ 360 ° Scaun Înalt Lift Hidraulic Bar, Salon, salon de Frumusețe Banc de Lucru 2 Culori (Culoare : Negru) (Culoare : Gri)

GHFYGCD Bar, Scaun Bar, Scaun Rotund Rotativ Scaun de Bar Rotativ 360 ° Scaun Înalt Lift Hidraulic Bar, Salon, salon de Frumusețe Banc

RON 492.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Easy]-montaj Simplu, cu șuruburi și instrucțiuni ușor de a instala și curat. ★★ Memento : Înainte de instalare, vă rugăm să eliminați negru de siguranță capacul de la pompa hidraulica. [Reglabile pe inaltime]-ajustarea maneta este mișcată în sus și în jos pentru ușor și neted de reglare.Înălțimea scaunului poate fi reglat de la 39cm să 51cm, care poate păstra clienții în cadrul ajunge atunci când ședința. [Rotație de 360 de grade]-Reglabil zincat de ridicare de gaz dispozitiv de slide-uri cu ușurință, se poate roti 360 de grade, cu 5 role, poate obține cel mai bun unghi, fără a se deplasează în scaun rulant fără probleme, pentru siguranță. [Confort Scaun]-Fabricat din oțel de înaltă calitate și grosime piele PU, este durabil.Se asigura un loc confortabil pentru o lungă perioadă de timp. [Foarte versatil]-Ideal pentru utilizarea în spații mici, în cazul în care în plus de relaxare este necesar, cum ar fi părul și saloane de frumusețe, studiouri de tatuaj, facilități medicale sau alte scaune care pot veni la îndemână. [Easy]-montaj Simplu, cu șuruburi și instrucțiuni ușor de a instala și curat. ★★ Memento : Înainte de instalare, vă rugăm să eliminați negru de siguranță capacul de la pompa hidraulica.;[Reglabile pe inaltime]-ajustarea maneta este mișcată în sus și în jos pentru ușor și neted de reglare.Înălțimea scaunului poate fi reglat de la 39cm să 51cm, care poate păstra clienții în cadrul ajunge atunci când ședința.;[Rotație de 360 de grade]-Reglabil zincat de ridicare de gaz dispozitiv de slide-uri cu ușurință, se poate roti 360 de grade, cu 5 role, poate obține cel mai bun unghi, fără a se deplasează în scaun rulant fără probleme, pentru siguranță.;[Confort Scaun]-Fabricat din oțel de înaltă calitate și grosime piele PU, este durabil.Se asigura un loc confortabil pentru o lungă perioadă de timp.;[Foarte versatil]-Ideal pentru utilizarea în spații mici, în cazul în care în plus de relaxare este necesar, cum ar fi părul și saloane de frumusețe, studiouri de tatuaj, facilități medicale sau alte scaune care pot veni la îndemână.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului