.

.

GHFYGCD Scaun Taburet de Ridicare Scaun Rotund Salon de Masaj Scaun cu Spatar Reglabil Rotativ Hidraulic de Ridicare de Gaz Scaun pentru Coafor Manichiura (Culoare : Vintage Maro spatar)

GHFYGCD Scaun Taburet de Ridicare Scaun Rotund Salon de Masaj Scaun cu Spatar Reglabil Rotativ Hidraulic de Ridicare de Gaz Scaun pentru

RON 497.88

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Planul începe de la data achiziționării.Produs daune din accidente, pete, rupturi, și lacrimile sunt acoperite din prima zi.Produs avarii și defecțiuni sunt acoperite după garanție de producător.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Ușor susține procesul - depune o cerere oricând 24/7 prin intermediul app mobil, on-line sau prin telefon.Anula oricând, rambursare completă în termen de 30 de zile.Valori cu cadouri. ◆ Piele PU capac pernă (impermeabil si usor de curatat); 7,5 cm grosime burete pernă oferă maximum de relief. ◆ Lift hidraulic pentru a regla înălțimea liber, Cilindru cu certificare SGS, test de siguranță. ◆ Cinci 360 de grade roti oferi un maxim de manevrabilitate, anti-rugina bază de fier, cu picior de odihnă oferă un plus de confort. ◆ Pivotant scaun cu spătar asigură o corectă și confortabilă de relaxare postura (foarte important pentru a evita rigiditatea și durerea pe umăr, spate și gât). ◆ Proiectat pentru a se integra în orice mediu, cum ar fi salon, acasă și la birou, scaunul nostru are scopul de a oferi confort de relaxare de-a lungul cu un design la modă. ◆ Piele PU capac pernă (impermeabil si usor de curatat); 7,5 cm grosime burete pernă oferă maximum de relief.;◆ Lift hidraulic pentru a regla înălțimea liber, Cilindru cu certificare SGS, test de siguranță.;◆ Cinci 360 de grade roti oferi un maxim de manevrabilitate, anti-rugina bază de fier, cu picior de odihnă oferă un plus de confort.;◆ Pivotant scaun cu spătar asigură o corectă și confortabilă de relaxare postura (foarte important pentru a evita rigiditatea și durerea pe umăr, spate și gât).;◆ Proiectat pentru a se integra în orice mediu, cum ar fi salon, acasă și la birou, scaunul nostru are scopul de a oferi confort de relaxare de-a lungul cu un design la modă.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului