.

.

GHFYGCD Scaun Rotund rotile de Lucru cu role Reglabile Hidraulic Rolling Swivel Salon de Scaun Scaun Tatuaj Masaj Facial spa Scaun Scaun cu un spătar 5 Culori (Culoare : B)

GHFYGCD Scaun Rotund rotile de Lucru cu role Reglabile Hidraulic Rolling Swivel Salon de Scaun Scaun Tatuaj Masaj Facial spa Scaun

RON 486.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

▲ : multi-funcțional locație - scaun de bar scaun, frizerie, salon de coafură, saloane de tatuaje, clinici, ideal pentru scoala, birou, depozit, casa sau garaj auto, pentru utilizarea în, cum ar fi în spatele tejghelei de spațiu de vânzare cu amănuntul!. ▲ : reglare pe înălțime a scaunului - către un sistem hidraulic de ridicare de gaz, pot fi ajustate numai înălțimea trageți maneta, înălțimea scaunului poate fi reglat la 42 de~54 cm. ▲ : metalul de bază -5 caster chrome bază de metal și durabil Rawlings instrument, construite în mod corespunzător, există un suport durabil, greutate maxima 260 lbs. ▲ : Heavy duty cadru : de înaltă calitate, Acest lucru durabil scaun din oțel sudate a fost făcut pentru a persista de ani de zile să vină. ▲ : mutare este simplu scaun, scaun, care oferă o varietate de gama de operare, dar va roti la 360 de grade pentru comoditatea de multi-tasking, rolă durabil, puteți muta fără probleme între spațiul de lucru.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului