.

.

Instrument de putere Masina Stand, 2 buc Instrument de Putere Masina de Suportul de Montare pe Perete Suportul de Stocare Dispozitive de Fixare pentru M18 18V / 20V(Roșu)

Instrument de putere Masina Stand, 2 buc Instrument de Putere Masina de Suportul de Montare pe Perete Suportul de Stocare Dispozitive

RON 24.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Compatibile] burghiu Electric accesoriu poate fi potrivit pentru 18‑60 V masini de gaurit electrice, sau pentru M18 18 V masini de gaurit electrice de fixare. [Material] bază fixă de burghiu electric este ABS+PC turnat prin injecție plastic dur, puternic și ferm și ușor de instalat. [Utilizare] atunci Când burghiu electric de fixare display echipamente stabilește burghiu electric, acesta va fi blocat în loc de propriul clip în condiții de siguranță, burghiu electric nu va cădea, îl puteți instala în orice unghi, cu susul în jos sau în raft. [Încredere] instrument de Putere masina stand vă permite să păstrați de calitate garantata, puteți folosi cu încredere. [Practic mare] Cu mare practic, o astfel de placă de bază este îmbunătățită pentru mai practic adoptability să burghiu electric.Caietul de sarcini : Tip de Element : instrument de Putere masina stand Material : ABS+PC Culoare : Negru / Rosu /Galben (optional) Dimensiune Produs : Aprox. 9.5 x 7,5 x 2 cm / 3.7 x 3 x 0,8 în Aplicație : Pentru M18 18v/ 20 V burghiu electric, instrument de putere de Lista Pachet : 2 x Instrument de Putere Masina Sta.

Principalele proprietăți

Item Type:
Power tool machine stand
Material:
ABS+PC
Color:
Black / Red /Yellow (optional)
Product Size:
Approx. 9.5 x 7.5 x 2cm / 3.7 x 3 x 0.8in
Application:
For M18 18v/ 20V electric drill, power tool
Package List:
2 x Power Tool Machine Stand :

Alegerea cumpărătorului