.

.

Instrument de putere Masina Stand, 2 buc Instrument de Putere Masina de Raft de Perete Dispozitive de Fixare pentru 18‑60V masini de Gaurit Electrice/ M18 18V masini de Gaurit Electrice de Fixare(Negru)

Instrument de putere Masina Stand, 2 buc Instrument de Putere Masina de Raft de Perete Dispozitive de Fixare pentru 18‑60V masini de

RON 22.18

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Material] bază fixă de burghiu electric este ABS+PC turnat prin injecție plastic dur, puternic și ferm și ușor de instalat. [Compatibile] burghiu Electric accesoriu poate fi potrivit pentru 18‑60 V masini de gaurit electrice, sau pentru M18 18 V masini de gaurit electrice de fixare. [Utilizare] atunci Când burghiu electric de fixare display echipamente stabilește burghiu electric, acesta va fi blocat în loc de propriul clip în condiții de siguranță, burghiu electric nu va cădea, îl puteți instala în orice unghi, cu susul în jos sau în raft. [Practic mare] Cu mare practic, o astfel de placă de bază este îmbunătățită pentru mai practic adoptability să burghiu electric. [Încredere] instrument de Putere masina stand vă permite să păstrați de calitate garantata, puteți folosi cu încredere.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului