.

.

Teerwere de Stocare de Înregistrare Cutie Vintage din Lemn disc de Vinil Organizator Acasă Cutie Depozitare CD Cazul Deține Peste 50 de Albume (Culoare : Natural, Dimensiuni : 37.5X37.5X33CM)

Teerwere de Stocare de Înregistrare Cutie Vintage din Lemn disc de Vinil Organizator Acasă Cutie Depozitare CD Cazul Deține Peste 50

RON 49.92

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Există atât de multe moduri în care puteți utiliza acest organizator de stocare, Nu numai extrem de versatil, dar, de asemenea, foarte puternic, rezistent si 100% reciclabil. ♫Observație : Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor. ♫CINCI STELE CD ORGANIZATOR : codul unic de centralizare design permite CD cutii de depozitare pentru stiva pentru a construi optim CD raft de depozitare. ♫ATRACTIV DESIGN : Clasic,de Epocă,Retro Stil de Stocare de Înregistrare/care Transportă Caz,accente orice decor acasă. ♫ACCESA cu UȘURINȚĂ CD-uri : fiecare caz este ușor de mutat pentru un acces ușor la fiecare CD în colecția ta,făcându-l unul dintre cele mai versatile modele în CD mobilier de depozitare.Care pot fi stivuite organizator deține standard de dimensiuni bijuterie cazuri de CD-uri,picioruse de cauciuc pe partea de jos a permite fiecărui deținător să fie robust atunci când stivuite.Protejează Înregistrările Dvs. În Stil.Pachetul include : 1 buc,Record Cutie de Depozitare.Notă : Alte elemente afișate pe imagine, altele decât produsul sunt numai pentru referință și nu sunt incluse.Satisfactia clientului este prioritatea noastră numărul unu.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri,vă rugăm să nu ezitați să e-mail nostru după-echipa de vanzari.Vă mulțumim pentru înțelegere și bucurați-vă de cumpărături moment!24-Ore Răspuns Imediat : vânzător Nostru client echipă va răspunde la fiecare e-mail, unul câte unul, în 24 de ore,dacă aveți orice probleme de produs,vă rugăm să ne contactați vânzătorul direct și să ne dea o șansă de a face lucrurile chiar înainte de a părăsi un feedback sau un comentariu.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului