.

.

Teerwere Record Cutie de Depozitare discuri de Vinil Cutie de Depozitare Cazuri de CD-uri pentru mass-Media, Raft de Depozitare si Organizare de cele Mai multe Spații Deține Peste 50 de Albume (de Culoare : Alb, Dimensiune : 14.57X10.78X6.3inches)

Teerwere Record Cutie de Depozitare discuri de Vinil Cutie de Depozitare Cazuri de CD-uri pentru mass-Media, Raft de Depozitare si

RON 69.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Există atât de multe moduri în care puteți utiliza acest organizator de stocare, Nu numai extrem de versatil, dar, de asemenea, foarte puternic, rezistent si 100% reciclabil. ♫PERFECT DIMENSIUNE : At14.57 X10.78 X6.3inches,acest CD caz de stocare este suficient de compact pentru a se potrivi în cele mai multe spații în casa ta,în timp ce deține încă mai mult decât alte CD containere de depozitare. ♫CINCI STELE CD ORGANIZATOR : codul unic de centralizare design permite CD cutii de depozitare pentru stiva pentru a construi optim CD raft de depozitare. ♫ACCESA cu UȘURINȚĂ CD-uri : fiecare caz este ușor de mutat pentru un acces ușor la fiecare CD în colecția ta,făcându-l unul dintre cele mai versatile modele în CD mobilier de depozitare. ♫ATRACTIV DESIGN : Clasic,de Epocă,Retro Stil de Stocare de Înregistrare/care Transportă Caz,accente orice decor acasă.Care pot fi stivuite organizator deține standard de dimensiuni bijuterie cazuri de CD-uri,picioruse de cauciuc pe partea de jos a permite fiecărui deținător să fie robust atunci când stivuite.Protejează Înregistrările Dvs. În Stil.Pachetul include : 1 buc,Record Cutie de Depozitare.Notă : Alte elemente afișate pe imagine, altele decât produsul sunt numai pentru referință și nu sunt incluse.Observație : Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.Satisfactia clientului este prioritatea noastră numărul unu.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri,vă rugăm să nu ezitați să e-mail nostru după-echipa de vanzari.Vă mulțumim pentru înțelegere și bucurați-vă de cumpărături moment!.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului