.

.

Teerwere Record Cutie de Depozitare disc de Vinil Album de Stocare de Caz din Aluminiu Cutii pentru Înregistrări Deține Până la 220 Deține Peste 50 de Albume (Culoare : Negru, Dimensiune : 34X16.5X19.5CM)

Teerwere Record Cutie de Depozitare disc de Vinil Album de Stocare de Caz din Aluminiu Cutii pentru Înregistrări Deține Până la 220

RON 98.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Există atât de multe moduri în care puteți utiliza acest organizator de stocare, Nu numai extrem de versatil, dar, de asemenea, foarte puternic, rezistent si 100% reciclabil. ♫ATRACTIV DESIGN : Clasic,de Epocă,Retro Stil de Stocare de Înregistrare/care Transportă Caz,accente orice decor acasă. ♫ACCESA cu UȘURINȚĂ CD-uri : fiecare caz este ușor de mutat pentru un acces ușor la fiecare CD în colecția ta,făcându-l unul dintre cele mai versatile modele în CD mobilier de depozitare. ♫CINCI STELE CD ORGANIZATOR : codul unic de centralizare design permite CD cutii de depozitare pentru stiva pentru a construi optim CD raft de depozitare. ♫PERFECT DIMENSIUNE : 34 X16.5 X19.5 CM,acest CD caz de stocare este suficient de compact pentru a se potrivi în cele mai multe spații în casa ta,în timp ce deține încă mai mult decât alte CD containere de depozitare.Care pot fi stivuite organizator deține standard de dimensiuni bijuterie cazuri de CD-uri,picioruse de cauciuc pe partea de jos a permite fiecărui deținător să fie robust atunci când stivuite.Protejează Înregistrările Dvs. În Stil.Pachetul include : 1 buc,Record Cutie de Depozitare.Notă : Alte elemente afișate pe imagine, altele decât produsul sunt numai pentru referință și nu sunt incluse.Observație : Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.Satisfactia clientului este prioritatea noastră numărul unu.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri,vă rugăm să nu ezitați să e-mail nostru după-echipa de vanzari.Vă mulțumim pentru înțelegere și bucurați-vă de cumpărături moment!.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului