.

.

TEHAUX Portabil de Companie Caca de Preluare Clip Pooper Scooper Câini de Companie Catelus Cat Selectorul de Deșeuri Interioară în aer liber Curățare Lopata Instrumente (de Culoare Aleatorii)

TEHAUX Portabil de Companie Caca de Preluare Clip Pooper Scooper Câini de Companie Catelus Cat Selectorul de Deșeuri Interioară în

RON 33.86

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Simplu și igienic mod de a păstra șantierul și locuri publice curat.Potrivit pentru acasă, curte sau du-te pentru o plimbare în parc.Fabricat din material puternic și de înaltă tensiune springs, non - toxic, greutate redusa, rezistent si lavabil.Ușor de utilizat : Acoperi pierde-vară cu un șervețel sau să acopere lingura cu caca saci, apoi lingura de deșeuri și arunca la pubele de gunoi.Dimensiune : Aprox. 16 x 10. 5 x 15 cm/ 6. 3 x 4. 1 x 5. 9 inch ( x W x H ).Description Do vă place să se plimbe un câine în parc?Ai sentimentul că nu este convenabil pentru a curăța de companie modelului scaun în zone publice?Acest element va fi un ajutor excelent.Acesta este fabricat din plastic dur pentru utilizarea durabil si usor de prindere.Vine cu arcuri bune, este ușor de operat și de a folosi.Tensiune bună și stabilitate asigură aplicarea acestuia în practică.Mai bine să utilizați cu țesuturile sau saci de gunoi.Caracteristică - Culoare : așa Cum se arată. - Material : Plastic. - Dimensiune : Aprox. 16 x 10. 5 x 15 cm/ 6. 3 x 4. 1 x 5. 9 inch ( x W x H ). - Fabricat din material puternic și de înaltă tensiune springs, non - toxic, greutate redusa, rezistent si lavabil. - Ușor de utilizat : Acoperi pierde-vară cu un șervețel sau să acopere lingura cu caca saci, apoi lingura de deșeuri și arunca la pubele de gunoi. - Potrivit pentru casa, curte sau du-te pentru o plimbare în parc. - Simplu și igienic mod de a păstra șantierul și locuri publice curat.Pachetul include 1 x Portabil de Companie Caca de Preluare Clip Pooper Scooper Câini de Companie Catelus Cat Selectorul de Deșeuri Interioară în aer liber Curățare Lopata Instrumente ( de Culoare Aleatorii ).

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului