.

.

Hilitchi 300Pcs Alamă Striate Piulițe Filetate Căldură Încastrare Piuliță pentru Imprimare 3D Imprimantă și Mai multe Proiecte (Sortiment Kit)

Hilitchi 300Pcs Alamă Striate Piulițe Filetate Căldură Încastrare Piuliță pentru Imprimare 3D Imprimantă și Mai multe Proiecte (Sortiment

RON 37.32

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅【ALAMA MATERIAL】Aceste filet din alamă striate cu filet introduce încastrare nuci sunt realizate din alamă durabil.De înaltă rezistență, fără deformări, abraziune și rezistență la coroziune și cu frumoase și practice. ✅【DIFERITE DIMENSIUNI PENTRU a ALEGE de】Ne pregătim diferite dimensiuni pentru alegerea ta de a satisface toate nevoile dumneavoastra.Sortiment kit sau o anumită dimensiune, avem de toate.Suprafață netedă, fără bavuri, circular standard, fermă și uniformă, ușor de instalat. ✅【STRANDARD ȘI COMPLETĂ FIR】fir Profundă, îngrijite și curate, nu este ușor să se dezbrace în timpul rotației, stabil și de încredere.Nu este nevoie să lamare sau countersink seful gaura pentru a introduce a ghid de pilot. ✅【O TREBUIE SĂ aibă】Aceste set de căldură insertii poate fi utilizat pe scară largă în turnare prin injecție pentru stabilire bine.Poate fi instalat prin ultrasunete sau căldură în fir gaură conică sau turnate în timpul injectării.Aplică, de asemenea, circuitul de asamblare și în domeniul electronicii.Plasticul este format în jurul valorii de alamă introduce.Ar fi mai bine pentru a pune ceva în fire să păstreze plastic de topire în centru.Folosind un normal ciocan de lipit, ai putea seta cu ușurință le în 3 D imprimate găuri. ✅【CALITATE, SERVICII post-VÂNZARE】Dacă nu satisface cu produsele noastre sau dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să vin la noi pentru ajutor.Ne-ar lucra la o soluție satisfăcătoare la problema ta. 12 ore serviciu de răspuns!.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului