.

.

Pixikko animale de Companie manipularea psihologică Pieptene cu 360 de Grade de Rotație Ace pentru Pisici, Câini și Alte Animale Mici Îngrijire de zi cu Zi, Scoateți mat si incurcaturile. 7-în Verde.

Pixikko animale de Companie manipularea psihologică Pieptene cu 360 de Grade de Rotație Ace pentru Pisici, Câini și Alte Animale Mici

RON 19.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

ACE ROTATIVE : 360 de Grade de Rotație prietenoase cu pielea Rotunjite Ace aluneca prin substrat fără trăgînd de păr, și în mod eficient a elimina nodurile si incurcaturile.LUMINĂ-GREUTATE : Mâner Ergonomic cu încastrate restul degetul pentru ușor de intretinere.Dimensiune : 7 x 1.4-in.TOATE HAINĂ TIP : Lucra în mod eficient pentru toate tipuri strat pentru câini, pisici și alte animale mici.ÎNGRIJIRE de zi cu ZI : Robust, durabil de înaltă calitate din Oțel Inoxidabil Pieptene este perfect pentru ingrijire zilnica, dupa baie periaj & funda.SATISFACȚIE GARANTATĂ : 100% Banii Înapoi garanție, dacă tu sau prietenii tăi nu sunt mulțumit!.Greyhound pieptene cu rotative de înaltă calitate din oțel inoxidabil dinți pentru prieteni cu blană de îngrijire de zi cu zi! ✼ - BENEFICIU 1) Creșterea de animale de companie circulația sângelui. 2) a Proteja haina de creștere în continuare. 3) să mențină suprafața pielii curate. 4) Promovarea animal de companie sănătos și haina lui de piele. 5) Reduce hairball. ✼ - OFERTĂ Suntem în mod constant eforturi pentru a produce cele mai bune produse posibile, și se angajează să vă aducă cele mai bune produse de calitate cu cel mai mic posibil oferta de pret pentru a face tu și prietenii tăi fericit! ✼ GARANTIE - Produsele Noastre sunt atent testate si de calitate, verificate înainte de a ajunge la iubitorii de animale de companie.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări.Garanție de satisfacție! 100% cu 30 de zile Banii înapoi garanție, dacă pentru orice motiv tu și prietenii tăi nu sunt mulțumiți! ✼ FAVOARE - Cumpara cu incredere!Tu nu va fi dezamăgit făcând clic pe partea din dreapta sus colț "Adauga in Cos" buton!.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului