.

.

Telefon Trepied,Telefon Mobil Live Suport Multi-Funcție Umple De Lumină, Telefon Mobil De Podea Prelungit Selfie Stick, Bluetooth Portabil Aparat De Fotografiat Trepied.

Telefon Trepied,Telefon Mobil Live Suport Multi-Funcție Umple De Lumină, Telefon Mobil De Podea Prelungit Selfie Stick, Bluetooth Portabil

RON 161.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Multi-unghi de Fotografiere】 - ar putea transforma pentru a inversa situația pentru unghi mic de fotografiere; ar setați camera la unghiuri diferite cu ușurință(vertical fotografii sau sus-lateral) sau si veți obține cel mai bun de fotografiere vedere. 【Ușor și Durabil】 : Dacă aveți nevoie de un robust de călătorie trepied că nu va cântări în jos, aceasta este una.Modernizate trepiedul este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu, oferind stabile și sigure de sprijin, chiar și pe cele mai dure de teren. 【TELEFON UNIVERSAL de MONTARE】Cel MAI bun telefon de montare inclus pentru înregistrare video, live streaming, luând selfies sau mai mult. se ajustează pentru a ține orice dimensiune smartphone, permite posibilitati nelimitate, puteți pur și simplu să ia fotografii orizontale sau verticale. 【Reglabil pe Înălțime cu răsturnare de Blocare】 : secțiuni coloana picioare cu eliberare rapidă maneta-încuietori vă permite să reglați înălțimea de lucru la ea este rapid pentru a configura/ia în jos și se va potrivi diferite medii de fotografiere și fotografice are nevoie. 【Suport tehnic : 】Trepied poate fi pliat cu ușurință pentru a salva o mulțime de spațiu.Oferim calitate și stabilitate.Dacă aveți orice problemă cu produsul, vă rugăm să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.Ambalare dimensiuni : 47 x 34.5 x 7.5 cm greutate Produs : 1.35 kg control de la distanță Bluetooth : Da, Dacă există o baterie : Bluetooth necesită baterie buton Aplicabil scenariu : live broadcast Tip : Leneș Suportul de Ce ai nevoie de un trepied? 1.Trepied cu multi-unghi de rotație este la îndemână pentru a repara un perfect unghiul de fotografiere, vă oferă o vedere fascinantă și vă permite să capturați mai frumoase obiective turistice. 2. Folosite pentru activități cum ar fi sedintele foto, video, bloguri, Facebook, Fata de timp, și You Tube live, etc.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului