.

.

Reîncărcabilă, Atinge cu Ușurință de Albire Periuta de dinti de Calitate Alimentară Material pentru Perii Unul modelului Dinți(alb)

Reîncărcabilă, Atinge cu Ușurință de Albire Periuta de dinti de Calitate Alimentară Material pentru Perii Unul modelului Dinți(alb)

RON 26.18

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Există 6 moduri de a alege, și se poate modifica în funcție de nevoile dumneavoastră și poate ajuta la menținerea sănătoasă oral mediu.Cablu USB de încărcare și cap de perie de acoperire a face periuță de dinți convenabil pentru acasă și de călătorie de utilizare.Proteja în mod eficient gingiile, de a promova parodontale circulația sângelui și reduce apariția bolilor parodontale.Capul periei este fabricat din material de calitate alimentară care este în condiții de siguranță și de a folosi pentru cavitatea orală.Atingeți ușor și profund curat zona orb de dinti pentru a proteja starea de sănătate a gingiilor.Caracteristică : 1. Capul periei este fabricat din material de calitate alimentară care este în condiții de siguranță și de a folosi pentru cavitatea orală.2. Există 6 moduri de a alege, și se poate modifica în funcție de nevoile dumneavoastră și poate ajuta la menținerea sănătoasă oral mediu.3. Proteja în mod eficient gingiile, de a promova parodontale circulația sângelui și reduce apariția bolilor parodontale.4. Atingeți ușor și profund curat zona orb de dinti pentru a proteja starea de sănătate a gingiilor.5. Cablu USB de încărcare și cap de perie de acoperire a face periuță de dinți convenabil pentru acasă și de călătorie de utilizare.Caietul de sarcini : Tip de Element : Electric Toothbrush Material : ABSLithium Baterie : 120m Ah (Inclus) Metoda de Încărcare : Direct Charging Rated Tensiune : 5 VRated Putere : 1 WCharge Timp : 8h How să Utilizați : 1. Capul periei poate fi înlocuit în funcție de situația reală.2. În scopul de a preveni pasta de dinti de la stropire, să ia o cantitate mică de pastă de dinți pe cap de perie înainte de utilizare, și de a alege treapta de viteză corespunzătoare în funcție de nevoile dumneavoastră.3. Lasa peri forma un unghi de 45 de grade cu gingiile și apoi mișcă încet periuta de dinti, nu apăsați pe periuta de dinti greu, clătiți cu apă curată după periaj.Lista de pachete : 1 x Toothbrush4 x Perie Head1 x Cablu USB 1 x Perie Acopere Capul.

Principalele proprietăți

Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Lithium Battery:
120mAh (Included)
Charging Method:
Direct Charging
Rated Voltage:
5V
Rated Power:
1W
Charge Time:
8h
How to Use:
1. The brush head can be replaced according to the actual situation. :
2. In order to prevent the toothpaste from splashing, take a small amount of toothpaste on the brush head before use, and choose the appropriate gear according to your needs. :
3. Let the bristles form a 45-degree angle with the gums and then slowly move the toothbrush, do not press the toothbrush hard, rinse with clean water after brushing. :
Package List:
1 x Toothbrush4 x Brush Head :
1 x USB Cable   :
1 x Brush Head Cover :

Alegerea cumpărătorului