.

.

Periuta de dinti curata, Ușoare și Portabile, Periuta de dinti de Plastic pentru a Călători pentru Baie pentru Spalatul pe Dinti pentru Acasă(verde)

Periuta de dinti curata, Ușoare și Portabile, Periuta de dinti de Plastic pentru a Călători pentru Baie pentru Spalatul pe Dinti pentru

RON 14.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Super periuta de dinti moale poate curăța dinții profund fara a rani gingiile.Realizate din plastic de înaltă calitate, moale și durabil, nu va provoca nici un disconfort la dinti.Adoptă mâner ergonomic design, care este ușor de înțeles și nu este ușor să alunece.Acest plus de periuta de dinti moale este specislly conceput pentru persoanele cu dinti sensibili.Ușor și portabil, puteți pune cu ușurință în geanta ta și să-l în jurul în timp ce călătoresc.Caracteristică : 1. Acest plus de periuta de dinti moale este specislly conceput pentru persoanele cu dinti sensibili.2. Adoptă mâner ergonomic design, care este ușor de înțeles și nu este ușor să alunece.3. Super periuta de dinti moale poate curăța dinții profund fara a rani gingiile.4. Realizate din plastic de înaltă calitate, moale și durabil, nu va provoca nici un disconfort la dinti.5. Ușor și portabil, puteți pune cu ușurință în geanta ta și să-l în jurul în timp ce călătoresc.Caietul De Sarcini : Stare : 100% De Brand Nou Tip De Element : Extra Moale Toothbrush Material : Plastic Function : Periaj Teeth Features : De Înaltă Densitate Periuță De Dinți Cu Peri Moi, Toate-Rotund De Curățare Între Dinți.Lista de pachete : 1 x Extra Periuta de dinti Moale.

Principalele proprietăți

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Extra Soft Toothbrush
Material:
Plastic
Function:
Brushing Teeth
Features:
High-Density Toothbrush, Soft Bristles, All-Round Cleaning Between Teeth.
Package List:
1 xExtra Soft Toothbrush :

Alegerea cumpărătorului