.

.

Pat pisica (Mare), Interior CatBed, MachineWashable Cat de Pat, Pat pentru animale de Companie de Interior Pisica sau Caine de talie Mica, Câine,Pisică și Iepure Mașină de spălat Companie Canapea.

Pat pisica (Mare), Interior CatBed, MachineWashable Cat de Pat, Pat pentru animale de Companie de Interior Pisica sau Caine de talie

RON 53.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Confort si intimitate】 : numim un soft cutie de carton, și dacă pisica ta este secretos, ea îl iubește.Un moale, confortabil pat pisica.Nu e nici un alt loc pentru o pisică să dorm atât de profund. 【Moale si confortabil pat pisica】 : pisica suprafață pat este confectionata din PV de pluș și interiorul este umplut cu bumbac PP pentru moliciunea, căldura și confortul.Puteți pune oriunde în casă, chiar și pe patul tău. 【Întreținere ușoară】 : pisica Noastra pat este ușor de curățat și de îngrijire pentru, ușor se spală la mașină întregul pisica pat, se spală ușor în apă rece, se usucă la temperatură scăzută. 【Calitate excelenta】 : pisica pat este umplut cu PPC bumbac, cu recul mare și nu colaps.Cat dimensiunea patului M : 16.5 *16.5*15.7 inci,L : 19.5*19.5*18.7 cm, adecvate pentru animale de companie de până la 15 de lire sterline. 【100% Satisfacție de Garantare】 : Întotdeauna angajamentul de a furniza tu cu solutii confortabile, suntem încrezători în calitatea sub brand-ul nostru, va oferim 30 de zile de returnare sau înlocuire, sperăm că toți clienții sunt mulțumiți de produsele noastre, dacă aveți nevoie de ajutor sau aveți orice alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi o numim o moale cutie de carton, și dacă pisica ta este secretos, ea îl iubește.Un moale, confortabil pat pisica.Nu e nici un alt loc pentru o pisică să dorm atât de profund.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului