.

.

ZSHYP Pene Duster cu Cap Flexibil, Pânză de păianjen cârpe de praf Duster din Microfibră pentru Curățare Ventilatoare de Tavan Înalt, Jaluzele, Pânză de păianjen

ZSHYP Pene Duster cu Cap Flexibil, Pânză de păianjen cârpe de praf Duster din Microfibră pentru Curățare Ventilatoare de Tavan Înalt,

RON 137.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【De Material】: este flexibil și flexibil duster ,duster este fabricat din material din microfibra. 【Ușor de Curățat de Praf】 : perii are puternic electrostatic capacitatea de adsorbție, Pene Duster este simplu și ușor. 【Ușor De Curățat și de Stocare】 : Aceasta microfibra duster capul este ușor să se spele. 【Calitate Premium】 : Lumina, pufos, cap microfibra este ideala pentru stergerea prafului. 【Gamă largă De Utilizare】 : Potrivit pentru curatarea prafului de pe aparate de uz casnic, cum ar fi automobile, computere, aparate de aer condiționat și TV. ☆ Vrei o practică dispozitiv de curățare care pot curata cele mai dificile colțuri?Dacă da, Astăzi este ziua ta norocoasă!pene duster este exact ceea ce ai nevoie!Caietul de sarcini : Forma : cap rotund Aplicabile spatiu : living Sapa Material : Microfibra Caracteristică : √microfibre au un puternic electrostatic capacitate de adsorbție în timpul utilizării, ceea ce poate ferm adsorbi mici de praf și păr și de a reduce îndepărtarea prafului timp de jumătate.√Prindere confortabilă cu o gaură rotundă la sfârșitul a tijei, care poate fi agățată pe un perete sau ușă.Nu va dura până spațiu.√Cap de pene de fibre este detașabilă și ușor de curățat.Colector de praf, îndepărtare a prafului, curățarea fără unghiuri moarte, puternic de îndepărtare a prafului, curățarea temeinică este un bun ajutor pentru casa de igienă.Pachet : 1x aspirator de praf Pene de garantare de Servicii : shopping riscul este zero, dacă aveți orice întrebări după achiziționarea acestui produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, problema ta va fi rezolvată în termen de 24 de ore.

Principalele proprietăți

Shape:
round head
Applicable space:
living room
Hoe Material:
Microfiber
Feature:
√The microfibers have a strong electrostatic adsorption capacity during use, which can firmly adsorb small dust and hair and reduce the dust removal time by half. :
√Comfortable grip with a round hole at the end of the rod that can be hung on a wall or door. It won't take up your space. :
√The head of feather fiber is detachable and easy to keep clean. Dust collector, dust removal, cleaning without dead ends, strong dust removal, thorough cleaning is a good helper for home hygiene. :
Package:
1x Feather Duster :
Service guarantee:
shopping risk is zero, if you have any questions after purchasing this product, please feel free to contact us, your problem will be resolved within 24 hours.

Alegerea cumpărătorului