.

.

Whisky Rotație Ochelari, 6 Piese Set de Plumb Cristal Whisky Bar de Sticlă, Înclinat Cristal Îngroșat Sticlă, Rotativ Pahar, un Pahar Set Cadou, Pot Fi Folosite pentru Vin, Cocktail-uri, Cafea (1)

Whisky Rotație Ochelari, 6 Piese Set de Plumb Cristal Whisky Bar de Sticlă, Înclinat Cristal Îngroșat Sticlă, Rotativ Pahar, un Pahar

RON 119.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★PLUMB de ÎNALTĂ CALITATE CRISTALE : whisky pahare sunt mână-suflate cu cea mai bună calitate ultra-clare plumb cristale, care adaugă claritate și strălucire la ochelari.Ei va străluci în luminile, și orice băutură va arata grozav. ★CRISTAL CLAR : din trei piese rock pahare de vin, măiestrie rafinat, arată un lux luciu sub lumina.Plutitoare vin în pahar, se adaugă la atmosfera, făcându-l un excelent sticlă de whisky, cocktail-uri, bere și coniac. ★SEMISFERICĂ JOS : rotative design ce-l face mai special.Aceste pahare de vin se rotească liber și nu vârful de peste.Ajută scuti oboseala, stres, tensiune și anxietate, permițându-vă să se relaxeze pe deplin în timp ce bea whisky. ★CADOU RAFINAT : special concepute pentru iubitorii de whisky, whisky-ul ăsta de sticlă are o semi-circular fund gros de proiectare și design robust este aproape indestructibil.Se poate roti ca un fund plat de sticlă, ajută pentru a calma oboseala, stres, tensiune și anxietate, și să vă relaxați fizic și mental în timp ce bea whisky. ★POTRIVIT PENTRU BĂUT : Whisky cu fund plat de sticlă setul este foarte potrivit pentru organizarea de whisky, de modă veche sau băuturi rafinate single malt, chiar și băuturi mixte, brandy, bere, vodca, cocktail-uri, suc, lapte și apă.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului