.

.

Hyuduo Mare Precizie Magnetice Nivel de Spirit, ABS Nivelare Instrument Picătură de Protecție Gamă Largă de Măsurare Mini Raportor Digital pentru Acasă Decorare Gradina de Muncă,0-40℃(Portocaliu)

Hyuduo Mare Precizie Magnetice Nivel de Spirit, ABS Nivelare Instrument Picătură de Protecție Gamă Largă de Măsurare Mini Raportor

RON 57.18

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Cu drop de protecție, 3 moduri de pantă de comutare, protectie electromagnetica la nivelul 3, set 0°/90° prompt de sunet, ușor de utilizat.Magnet puternic oferă confort mare pentru a lucra pe suprafețe metalice, îmbunătățirea stabilității și a eficienței de lucru.Fabricat de înaltă calitate, material ABS, greutate de lumină și de înaltă rezistență, nu este ușor să coroda după mult timp de utilizare.Ea are o gamă largă de aplicații și pot fi folosite pentru decorarea acasă, grădinărit, activități industriale, etc,foarte practice oferi cu bună experiență de lucru,pentru a îmbunătăți eficiența de lucru.Gamă largă de măsurare, de înaltă precizie, de 0,05° rezoluție afișaj clar arată rezultate de măsurare cu precizie și în mod intuitiv.Punem accent pe calitatea produselor si pasa de satisfactia dumneavoastra.Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau Q&A,răspunsul va fi acordat în termen de 24 de ore.Cum să Utilizați : 1. Porniți comutatorul, apoi selectați modul, și puneți-l pe suprafața care urmează să fie testat, și lăsați-l să stea pentru o perioadă de timp pentru a conta. 2. Pentru detalii de operare, vă rugăm să citiți manualul.Caietul de sarcini : Tip de Element : Nivel de Spirit Material : ABS Culoare : așa Cum se arată în imagine Dimensiune Produs : Aprox. 286x59x20mm / 11.26x2.32x0.79in Greutate : Aprox. 200g / 7.1 oz Tip Baterie : 1.5 V baterie AAA x2 (nu sunt incluse) Gama de Măsurare : 4x90° Temperatura de Lucru : 0-40℃ Umiditate Relativă : de la 40%-80% Rezolutie : 0.05° Aplicații : Poate fi folosit pentru decorarea acasă, gradina de muncă, munca industrială, etc. Lista de pachete : 1 x Nivel de Spirit (Baterie Nu sunt Incluse) 1 x Manual de utilizare Notă : 1. Vă rugăm să permiteți-1‑2în eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Principalele proprietăți

Item Type:
Spirit Level
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 286x59x20mm / 11.26x2.32x0.79in
Weight:
Approx. 200g / 7.1oz
Battery Type:
1.5V AAA battery x2 (not included)
Measuring Range:
4x90°
Working Temperature:
0-40℃
Relative Humidity:
40%-80%
Resolution:
0.05°
Application:
Can be used for home decoration, garden work, industrial work, etc.
Package List:
1 x Spirit Level (Battery Not Included) :
1 x Instruction Manual :
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Alegerea cumpărătorului