.

.

De securitate aparat de Fotografiat, aparat de Fotografiat Monitor, Viziune de Noapte 2.4 Inch Digital pentru Camera Copilului(NE-Standard (100-240v))

De securitate aparat de Fotografiat, aparat de Fotografiat Monitor, Viziune de Noapte 2.4 Inch Digital pentru Camera Copilului(NE-Standard

RON 165.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Cântec de leagăn : 5 de muzică clasică, a ușura starea de spirit a copilului și de a face copilul adormi mai repede.Interfon bidirecțional.Temperatura camerei de monitorizare : monitorizarea din interior schimbările de temperatură.Calendarul de ajustare automată a luminozității.Funcția Timer pentru a stăpâni copilul e timpul de somn.VOX modul de economisire a energiei : introduceți economisire a energiei de stare 3 secunde după pornire. 9 limbi (engleză, franceză, germană, rusă, spaniolă, portugheză, italiană, turcă, olandeză), distanța efectivă este de aproximativ 260 de metri în zone deschise.Caracteristică : 1. Calendarul de ajustare automată a luminozității.Funcția Timer pentru a stăpâni copilul e timpul de somn.2. VOX modul de economisire a energiei : introduceți economisire a energiei de stare 3 secunde după pornire.3. Cântec de leagăn : 5 de muzică clasică, a ușura starea de spirit a copilului și de a face copilul adormi mai repede.Interfon bidirecțional.4. 9 limbi (engleză, franceză, germană, rusă, spaniolă, portugheză, italiană, turcă, olandeză), distanța efectivă este de aproximativ 260 de metri în zone deschise.5. Temperatura camerei de monitorizare : monitorizarea din interior schimbările de temperatură.6. Vizualizare de noapte, distanța efectivă este de aproximativ 5 metri.Atmosfere de lumină, design atent.Spec : Stare : 100% de Brand New Item Tip : Video Baby Monitor Material : ABS + Electronice Components Voltage : 100-240 VDisplay Ecran Model de Baterie : acumulator (Inclus) Ecran de Afișare Capacitate Baterie : 650m Ah Camera fără battery Camera Dimensiune : Aprox. 12 x 7 x 7cm / 4.7 x 2.8 x 2.8 (±1-2cm) (dimensiunea verticală) Ecran Dimensiune Ecran : Aprox. 12 x 6 x 2 cm / 4.7 x 2.4 x 0,8 în (±1-2cm) Lista de pachete : 1 x Displayer1 x Camera1 x Manual2 x Plug Notice : 1. Vă rugăm să permită o ușoară eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului