.

.

Toddleroo de Nord Membre Superyard Colorplay 8 Panoul de Joacă pentru Copii în Curte: în condiții de Siguranță zonă de joacă oriunde. Se pliază în sus, cu curea de transport pentru călătorie ușoară. De sine statatoare. 34.4 mp. ft. cabina (26 Înalt, Multicolor)

Toddleroo de Nord Membre Superyard Colorplay 8 Panoul de Joacă pentru Copii în Curte: în condiții de Siguranță zonă de joacă oriunde.

RON 219.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Explorarea celor mici le place să rătăcească, și viu colorate Toddleroo de Nord Membre Superyard Colorplay 8-Panel este o soluție excelentă pentru a crea o zonă de joacă în condiții de siguranță pentru copilul dumneavoastră, atât în interior sau în exterior.În condiții de siguranță pentru copii vârstele de 6-24 luni.Când auzi click, Superyard este sigur pentru micutul tau!.În condiții de siguranță Interioară și Distracție în aer liber.Destinat pentru utilizarea cu copiii de la 6 la 24 de luni.Se potriveste deschiderilor de 38 1/2 cm la peste 16 metri lățime.Acesta stabilește în câteva secunde și este ușor de mutat cu inclus curea de transport.NUME NOU - ACELAȘI BRAND MARE ÎNCREDERE în TINE : Proiectat atât pentru utilizarea în interior și exterior, la Toddleroo de Nord Membre Superyard Colorplay este o soluție excelentă pentru crearea unui țarc în condiții de siguranță pentru copilul dumneavoastră.EXTRA-LAT de BARIERĂ : Folosind un maxim de 6 panouri, curte joc poate acționa acum ca un extra-lat barieră de siguranță cu utilizarea de "Superyard Montare pe Perete Kit" (vândut separat).La Toddleroo de Nord Membre Superyard Colorplay este o soluție excelentă pentru a crea o zonă de joacă în condiții de siguranță pentru copilul dumneavoastră, atât în interior cât și în aer liber, pe orice suprafata!Curte cuprinde până la 34,4 metri pătrați (peste 7 metri) și este de 26 cm.Bariera poate fi de 2, 4 sau 6-panouri larg.Folosind un maxim de șase panouri de joaca poate fi asociat cu potrivire Wall Mount Kit (Articol : 8700, vândut separat) pentru a crea un extra-lat barieră întinde 201".Distracție pentru copilul dumneavoastră, pace a mintii pentru tine!Proudly făcut în statele UNITE ale americii.La Superyard Colorplay este fabricata din plastic grele, cu o distracție multicolor de sosire, și este dotat cu caracteristici de mare.De sine statatoare Superyard panouri de ajustare a deschide rapid pentru acces ușor la o mica ta.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului