.

.

RFID Blocarea Cartelei pentru Spatele Telefonului Buzunare cu Curea de Mână(1 Pachet) + 5 în 1 Adeziv Cartelei cu RFID de Blocare/de Prindere pentru Curea Bucla/Monteaza la Magneți/Buzunar Dublu/Kickstand(1 Pachet)

RFID Blocarea Cartelei pentru Spatele Telefonului Buzunare cu Curea de Mână(1 Pachet) + 5 în 1 Adeziv Cartelei cu RFID de Blocare/de

RON 31.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Unic față-Verso RFID-Blocking Sigure de Design】Ultra-slim autoadezive, card de credit, portofele din piele sunt echipate cu sistem RFID securizat tehnologie.It' s built-in 2 Straturi RFID-blocking material în față și capacul din spate, care plin proteja datele dvs. prețioase și de identitate a nu fi furate de electronice buzunare sau hackeri. 【Elastic Curea de Mână SAU Built-in Ring Permite Operarea cu O singură mână - telefon de prindere permite degetul mare atinge cu ușurință mai multe puncte de pe ecran, permițându-vă degetele stai relaxat. 【Rapid și Convenabil Stick-l la telefon caz sau partea din spate a telefonului, stoca până la 5-6 posesori de card va transporta niște bani, carduri de debit, carduri de credit, setul cu cască sau cărți de IDENTITATE în timp ce merge afară.Nu va adăuga orice greutate. 【În condiții de siguranță Adeziv 3 M】 - a Făcut cu un unic material Lycra, care poate fi întins să dețină cât mai multe cărți de care aveți nevoie și nu își pierde forma.Și fiecare stick pe portofel folosește bandă adezivă 3 M, puternic, ferm, așteptare lungă durată.Nu lasă reziduuri lipicioase dacă alegeți să-l mute. 【Built-in Magnetice Patch & Sta】Funcția Negru Telefon Buzunare are această funcție.Odată ce propriul nostru telefon mobil titularul cardului va elibera mâinile tale în timp ce de conducere, vizionarea clipurilor video, care rulează, având cabină de duș sau de a face alte lucruri.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului