.

.

Mătură Mătură și un Făraș Set, Mătură Magie Pliere Făraș Set Aspirator Podea Cauciuc Grabber Sweeper Perie pentru Acasă Stoarce din Plastic Moale de Curățare de uz Casnic Praf Mătură și un Făraș Combo (Culoare : Set de 2)

Mătură Mătură și un Făraș Set, Mătură Magie Pliere Făraș Set Aspirator Podea Cauciuc Grabber Sweeper Perie pentru Acasă Stoarce din

RON 145.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

În plus peri dense este perfect pentru zdrobitoare zone mari și colțuri.Design de blocare avansat, se economisește spațiu și să păstreze casa ta sau un spațiu de lucru curat și ordonat.Etaj zdrobitoare este o briza cu această curățare de uz casnic instrument combo!.Ușor pentru curat murdar, mai durabile.Materiale de înaltă calitate, bun pentru casa ta și acasă.Produs : Mături Făraș Sets Material : oțel Inoxidabil+PP+microfiber Color : alb Dimensiunea : ca picture Package incluse : Mătură + făraș set prompt : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea inainte de a cumpara.2. Cu excepția Măturilor Stabilit în fotografii de produs, nu există alte elemente sunt incluse.3. Vă rugăm să rețineți că diferite monitoare poate provoca o ușoară diferențele de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Datorită măsurare manual, există o cantitate mică de eroare, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.➤În general vorbind, logistică sunt de obicei trimise în termen de 48 de ore, și timpul estimat de sosire este de 9-20 de zile.SATISFACȚIE GARANTATĂ : clienții Noștri sunt prioritatea noastră numărul unu, care este de ce am asigurați-vă că pentru a oferi cel mai bun produs posibil.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, puteți contacta echipa noastră de servicii pentru clienți echipă și vom fi bucuroși să vă ajute!.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului