.

.

Deep Cafea Alb Dublu din Bumbac de Culoare Cablu Tapiserie Material de Ambalaj Șir Coarda 2mm/109 Metri de Împletitură de Bumbac Frânghie de Mână Tricot Fire de Tricotat Frânghie Boem Frânghie Agățat de Perete String

Deep Cafea Alb Dublu din Bumbac de Culoare Cablu Tapiserie Material de Ambalaj Șir Coarda 2mm/109 Metri de Împletitură de Bumbac Frânghie

RON 17.38

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Material : bumbac,durabil,viu colorate fire răsucite.Bobina de ambalare,ușor de utilizat,de bun simt.Lungime : Diametrul este de 2 mm,în lungime totală de 100 de metri / 109 metri,suficient de lung pentru a utiliza,poate fi tăiat la lungimea dorită.Creative : puteți face o mulțime de lucruri diferite, cu acest fir din bumbac.Încercați să vă parte la macrame,Planta Cuier,folie cadou,geanta,agățat de perete,face unele de casă steaguri,face șnururi pe haine sau pălării,decora părțile.Practic și durabil frânghie de cânepă.Acestea vor fi ajutoare bune în viața ta.Vă rugăm să verificați pentru informații cu grijă pentru a asigurați-vă că firele achiziționate este suficient să tricot; de obicei,timpul de livrare este de 7-15 zile lucrătoare de la livrare.Acest lucru de înaltă calitate 2mm bumbac coarda face frumos meșteșug imaginația în realitate.Vă veți bucura cu adevărat de a face diferite tipuri de tapiserii țesute,planta se află și DIY artizanat și bijuterii cu această frânghie.Am grijă deosebită pentru a asigurați-vă că cablurile noastre sunt perfecte pentru a evita incurcaturile,astfel făcându-l un loc de muncă plăcut!Caietul de sarcini : Nume : Bumbac Colorate Rope Material : bumbac cord Size : 2mm aprox.Lungime : Aproximativ 109 curte(100 m)se Aplică : Macrame de artizanat lucrate manual de aprovizionare,meserii DIY,food gruparea,ambalaj cadou,jucării accesorii de îmbrăcăminte,sac de tricotat,planta cuier,etc. Conținutul pachetului : 1 rola de 100% bumbac natural cord Notes : 1. Pentru manuale de măsurare,vă rugăm să permită o eroare de 1-5 cm.Multumesc.2.Pachetul conține doar sfoara de bumbac,nu de sfoara bumbac instrumente.Evita călcat la temperaturi ridicate sau înmuiere în apă clocotită.

Principalele proprietăți

Name:
Colorful Cotton Rope
Material:
cotton cord
Size:
2mm approx.
Length:
About 109 yard(100m)
Apply:
Macrame craft handmade supply,DIY crafts,food bundling,gift wrapping,toy clothing accessories,knitting bag,plant hanger,etc.
Package Contents:
1 roll of 100% natural cotton cord :
Notes:
1. For manual measurement,please allow an error of 1-5 cm. Thank you. :
2.The package only contains cotton rope,not cotton rope tools. Avoid ironing at high temperatures or soaking in boiling water. :

Alegerea cumpărătorului